Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2374
Назва: | Математичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинів |
Інші назви: | Mathematical modeling and optimization of technological parameters of the bread production by using a plasma-chemically activated solutions |
Автори: | Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Olexandr Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Тищенко, Г. П. Tischenko, A. |
Ключові слова: | математичне моделювання mathematical modeling технологічні процеси technological processes хлібобулочні вироби bakery products хімічні активовани розчини chemically activated solutions |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Дніпропетровський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Півоваров О. А. Математичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинів / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, Г. П. Тищенко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2012. – № 2. – С. 85-88. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто особливості математичного моделювання та вирішення оптимізаційної задачі технологічних процесів виробництва хлібобулочних виробів на основі плазмохімічно активованих водних розчинів. Визначено оптимальні параметри тістоведення для запропонованої технології. Properties of mathematical modeling and optimization of bakery production by using plasma- chemically activated solutions are considered. Optimal parameters of dough making according to the proposed technology were found. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/181 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374 |
ISSN: | 2411-7285 2413-4899 (online) |
Розташовується у зібраннях: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
181-Article Text-409-1-10-20140312 (1).pdf | 487,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.