Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Агрономічний факультет
Біотехнологічний факультет
Факультет ветеринарної медицини
Факультет водогосподарської інженерії та екології
Факультет менеджменту і маркетингу
Факультет обліку і фінансів
Інженерно-технологічний факультет
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 143.
назад
1
2
3
4
5
...
15
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів диспергатора рідких кормів
Малєгін, Роман Дмитрович
;
Maliehin, Roman
2020
Підвищення ефективності пневмотранспортера сипких кормів нагнітальної дії
Гущин, Артем Олександрович
;
Hushchyn, Artem
2020
Обґрунтування енергозберігаючих процесів для сепарації харчової сипкої сировини
Мовчан, Марина Олегівна
;
Movchan, Maryna
2020
Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита
Самсоненко, Юлія Олександрівна
;
Samsonenko, Yuliia
2020
Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням
Яроцька, Катерина Юріївна
;
Yarotska, Kateryna
2021
Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостей
Кошулько, Віталій Сергійович
;
Koshulko, Vitalii
2020
Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої
Рябенко, Анна Сергіївна
;
Riabenko, Anna
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2021
Обґрунтування технології виробництва комбікормів з використанням пектиновмісної сировини
Кретова, Лариса Юріївна
;
Kretova, Larysa
2021
Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна
Капітанова, Тетяна Миколаївна
;
Kapitanova, Tetiana
Перегляд
Автор
1
Aksinin, Oleh
1
Aleksandrov, Artem Oleksandrovych
1
Antonenko, Andrii
1
Babych, Artem
1
Belimenko
1
Belimenko
1
Benetskyi, Vladyslav
1
Berezan, Ihor Serhiiovych
1
Bets, Yevhenii
1
Bilous, Rostyslav
.
далі >
Тема
45
doslidzhennia
45
дослідження
31
parametry
31
параметри
27
vrozhainist
27
врожайність
16
okhorona pratsi
16
udoskonalennia
16
охорона праці
16
удосконалення
.
далі >
за датою випуску
52
2023
40
2022
23
2021
16
2024
12
2020