Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 551-560 зі 3642.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Оптимізація протеїнового живлення молодняку свиней на вирощуванні в державному підприємстві дослідному господарстві «Руно»Мєдвєдєв, Станіслав Олександрович; Miedviediev, Stanislav Oleksandrovych
2021Оптимізація технології виробництва продукції вівчарства в селянському товаристві з обмеженою відповідальністю «Дніпро Н» Кам’янського району Дніпропетровської областіПавленко, Роман Анатолійович; Pavlenko, Roman Anatoliiovych
2021Удосконалення технології вирощування картоплі з розробкою і обґрунтуванням параметрів картоплесаджалкиШевченко, Микола Віталійович; Shevchenko, Mykola
2020Оптимізація технології виробництва молока корів у фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської областіЛисенко, Микита Юрійович; Lysenko, Mykyta Yuriiovych
2020Оптимізація технології виробництва молока корів голштинської породи у приватному акціонерному товаристві «Агро-Союз» Синельниківського району Дніпропетровської областіСоколан, Анастасія Костянтинівна; Sokolan, Anastasiia Kostiantynivna
2021Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки соїАнтебура, Антон Віталійович; Antebura, Anton
2021Оптимізація технології виробництва молока корів в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрофірма ім. Горького» Новомосковського району Дніпропетровської областіЛапіка, Сергій Анатолійович; Lapika, Serhii Anatoliiovych
2021Удосконалення технологій годівлі курчат-бройлерів кормовими пробіотиками в ТОВ «Птахокомплекс Дніпровський» Нікопольського району, Дніпропетровської областіЛеонова, Ю. О.; Leonova, Yu. O.
2020Урожайність польових культур залежно від технологій мінімального обробітку ґрунту в умовах фермерського господарства «Красноармеец» Юріївського району Дніпропетровської областіКісельов, Олександр Олександрович
2021Обґрунтування технології виробництва харчових проростків із зерна тритикале сорту «Корнет» з метою застосування їх в харчовій промисловостіГараєва, Анна Олександрівна; Haraieva, Anna