Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4117
Назва: Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soi
Автори: Антебура, Антон Віталійович
Antebura, Anton
Ключові слова: дослідження
doslidzhennia
соя
soia
хлібобулочні вироби
khlibobulochni vyroby
білок
bilok
продукти переробки сої
produkty pererobky soi
пористість
porystist
м’якуш
miakush
виробництво
vyrobnytstvo
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Антебура А. В. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Антебура Антон Віталійович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 119 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4117
Короткий огляд (реферат): Метою роботи було удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої для підвищення їх якості, біологічної цінності та засвоюваності. Metoiu roboty bulo udoskonalennia tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soi dlia pidvyshchennia yikh yakosti, biolohichnoi tsinnosti ta zasvoiuvanosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4117
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антебура А.В..pdf3,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.