Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 571-580 зі 3642.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна житаГолуб, Євгеній Володимирович; Holub, Yevhenii
2021Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктівПилипенко, Марина Леонідівна; Pylypenko, Maryna
2021Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостейКошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii
2021Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищахКордюкова, Валерія Сергіївна; Kordiukova, Valeriia
2021Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначенняМирошниченко, Вероніка Анатоліївна; Myroshnychenko, Veronika
2021Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та морквиКовязін, Ілля Миколайович; Koviazin, Illia
2020Удосконалення системи менеджменту бізнес-процесів підприємстваЯгнін, Євген Сергійович; Yahnin, Yevhen
2021Оцінка технологічних якостей насіння промислових конопель сортів української селекції з метою його застосування у харчових технологіяхДуднік, Антоніна Миколаївна; Dudnik, Antonina
2021Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначенняКостіна, Таїсія Віталіївна; Kostina, Taisiia
2020Оптимізація технології виробництва свинини у сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Дружба-Казначеївка» Новомосковського району Дніпропетровської областіГніда, Олександра Юріївна; Hnida, Oleksandra Yuriivna