Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4162
Назва: | Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначення |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafelnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia |
Автори: | Костіна, Таїсія Віталіївна Kostina, Taisiia |
Ключові слова: | вафельний лист vafelnyi lyst жирова начинка zhyrova nachynka концентрат лактулози kontsentrat laktulozy борошно boroshno функціональний інгредієнт funktsionalnyi inhrediient кондитерські вироби kondyterski vyroby |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Костіна Т. В. Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Костіна Таїсія Віталіївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 118 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4162 |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень є розробка прогресивної технології вафель підвищеної харчової та біологічної цінності та створення асортименту вафель функціонального призначення на базі прогресивної технології Metoiu doslidzhen ye rozrobka prohresyvnoi tekhnolohii vafel pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti ta stvorennia asortymentu vafel funktsionalnoho pryznachennia na bazi prohresyvnoi tekhnolohii |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4162 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Костіна Т.В..pdf | 4,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.