Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4162
Назва: Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначення
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vafelnykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia
Автори: Костіна, Таїсія Віталіївна
Kostina, Taisiia
Ключові слова: вафельний лист
vafelnyi lyst
жирова начинка
zhyrova nachynka
концентрат лактулози
kontsentrat laktulozy
борошно
boroshno
функціональний інгредієнт
funktsionalnyi inhrediient
кондитерські вироби
kondyterski vyroby
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Костіна Т. В. Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Костіна Таїсія Віталіївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 118 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4162
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень є розробка прогресивної технології вафель підвищеної харчової та біологічної цінності та створення асортименту вафель функціонального призначення на базі прогресивної технології Metoiu doslidzhen ye rozrobka prohresyvnoi tekhnolohii vafel pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti ta stvorennia asortymentu vafel funktsionalnoho pryznachennia na bazi prohresyvnoi tekhnolohii
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4162
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Костіна Т.В..pdf4,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.