Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4161
Назва: | Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищах |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii zberihannia zerna z vykorystanniam kholodu ta sumishi haziv v zernoskhovyshchakh |
Автори: | Кордюкова, Валерія Сергіївна Kordiukova, Valeriia |
Ключові слова: | охолодження зерна okholodzhennia zerna сушіння sushinnia активне вентилювання aktyvne ventyliuvannia якість продукції yakist produktsii сировина syrovyna технологічний процес tekhnolohichnyi protse суміши газів sumishy haziv газове середовище hazove seredovyshche режими зберігання rezhymy zberihannia |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кордюкова В. С. Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищах : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Кордюкова Валерія Сергіївна ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 133 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4161 |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – встановлення раціональних режимів зберігання зерна в середовищі інертного газу і в охолодженому стані. Meta roboty – vstanovlennia ratsionalnykh rezhymiv zberihannia zerna v seredovyshchi inertnoho hazu i v okholodzhenomu stani. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4161 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кордюкова В.С..pdf | 4,56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.