Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 28.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених коренеплодами скороцерниСамсоненко, Сніжана Сергіївна; Samsonenko, Snizhana Serhiivna
2023Обґрунтування технології макаронних виробів з використанням харчових добавокПоліщук, Вікторія Вікторівна; Polishchuk, Viktoriia Viktorivna
2023Обґрунтування технології виробництва мармеладних кондитерських виробів функціонального призначенняКаруна, Яна Сергіївна; Karuna, Yana Serhiivna
2023Обґрунтування процесу диспергування зерна пшениці при виробництві хлібаКонончук, Анастасія Сергіївна; Kononchuk, Anastasiia Serhiivna
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених продуктами переробки насіння арахісуСухопар, Олександра Максимівна; Sukhopar, Oleksandra Maksymivna
2023Обґрунтування процесу зберігання зерна в охолодженому станіТемченко, Леонід Григорович; Temchenko, Leonid Hryhorovych
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів профілактичного призначення з використанням продуктів переробки чорної морквиЯремко, Олег Юрійович; Yaremko, Oleh Yuriiovych
2023Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого продуктами переробки кедрових горіхівСтеблін, Євген Миколайович; Steblin, Yevhen Mykolaiovych
2023Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з додаванням рисового борошнаЧайка, Сергій Олександрович; Chaika, Serhii Oleksandrovych
2023Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшникаДжур, Олександра Миколаївна; Dzhur, Oleksandra