Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 10.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Оцінка ефективності сервісних підприємств за рахунок зацікавленості клієнтів з технічного сервісуМартинюк, Вячеслав Васильович; Martyniuk, Viacheslav
2020Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбузаВарнавська, Ірина Анатоліївна; Varnavska, Iryna
2020Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів робочого органу причіпного аератора-подрібнювача компостних сумішейМахиня, Олександр Володимирович; Makhynia, Oleksandr
2020Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів одноступінчатого подрібнювача соковитих кормівГромов, Костянтин Олексійович; Hromov, Kostiantyn
2020Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів диспергатора рідких кормівМалєгін, Роман Дмитрович; Maliehin, Roman
2020Підвищення ефективності пневмотранспортера сипких кормів нагнітальної діїГущин, Артем Олександрович; Hushchyn, Artem
2020Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном житаСамсоненко, Юлія Олександрівна; Samsonenko, Yuliia
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2020Управлінське консультування щодо удосконалення стратегії ефективного господарювання аграрного підприємстваБобирь, Єгор Олегович
2020Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюваннямФіліпчук, Віталій Петрович; Filipchuk, Vitalii