Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3898
Назва: Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза
Інші назви: Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva kondyterskykh vyrobiv shliakhom pererobky syrovyny nasinnia harbuza
Автори: Варнавська, Ірина Анатоліївна
Varnavska, Iryna
Ключові слова: гарбузове борошно
harbuzove boroshno
борошняно-кондитерські вироби
boroshniano-kondyterski vyroby
печиво
pechyvo
пісочне тісто
pisochne tisto
органолептичні властивості
orhanoleptychni vlastyvosti
сушіння
sushinnia
розрахунок
rozrakhunok
дослідження
doslidzhennia
ефективність
efektyvnist
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Варнавська І. А. Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Варнавська Ірина Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 139 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3898
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка рецептур борошняних кондитерських виробів функціонального призначення на основі борошна з насіння гарбуза. Об’єкт дослідження – технологія борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового борошна. Предмет дослідження – гарбузове борошно, писочне тісто, вироби з пісочного тіста з використанням гарбузового борошна. Гарбузове борошно відрізняється таким багатим вітамінно-мінеральним складом, який рідко зустрічається в інших продуктах. Це безцінне джерело омега-6 і омега-3 жирних кислот, включаючи альфа-ліноленову кислоту. Крім вітамінів групи В, А, С, PP, К, порошок з насіння гарбуза містить безліч мікроелементів: Всього 100 г подрібненого насіння містить добову дозу поліненасичених жирів, вітаміну К і РР, а також мінералів: заліза, міді, марганцю. Metoiu roboty ye rozrobka retseptur boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi boroshna z nasinnia harbuza. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz pisochnoho tista z vykorystanniam harbuzovoho boroshna. Predmet doslidzhennia – harbuzove boroshno, pysochne tisto, vyroby z pisochnoho tista z vykorystanniam harbuzovoho boroshna. Harbuzove boroshno vidrizniaietsia takym bahatym vitaminno-mineralnym skladom, yakyi ridko zustrichaietsia v inshykh produktakh. Tse beztsinne dzherelo omeha-6 i omeha-3 zhyrnykh kyslot, vkliuchaiuchy alfa-linolenovu kyslotu. Krim vitaminiv hrupy V, A, S, PP, K, poroshok z nasinnia harbuza mistyt bezlich mikroelementiv: Vsoho 100 h podribnenoho nasinnia mistyt dobovu dozu polinenasychenykh zhyriv, vitaminu K i RR, a takozh mineraliv: zaliza, midi, marhantsiu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3898
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Варнавська І.А..pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.