Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 15.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування енергозберігаючої технології виробництва комплексних преміксівКурочка, Ірина Вікторівна; Kurochka, Iryna
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2020Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів соїРябенко, Анна Сергіївна; Riabenko, Anna
2020Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюваннямФіліпчук, Віталій Петрович; Filipchuk, Vitalii
2021Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві крупЛебедєв, Євгеній Вячеславович; Lebediev, Yevhenii
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва сметани в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»Біловол, Микола Сергійович; Bilovol, Mykola Serhiiovych
2023Обґрунтування технології виробництва ананасового джемуТовстоног, Владислав Олександрович; Tovstonoh, Vladyslav
2023Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт»Романенко, Олексій Сергійович; Romanenko, Oleksii Serhiiovych
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва пастеризованого молока в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський» міста ДніпроІванова, Анна Анатоліївна; Ivanova, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягідКапштик, Євген Олегович; Kapshtyk, Yevhen