Кафедра ветеринарної хірургії і репрудоктології. Магістри : [50] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Ефективність лікування самиць кота звичайного за післяродового ендометриту в умовах клініки ветеринарної медицини «ВетСервіс» міста ДніпроЯхонтова, М. С.; Yakhontova, M. S.
2022Порівняльна оцінка різних способів остеосинтезу кісток передпліччя у собак карликових порід в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроШевченко, В. В.; Shevchenko, V. V.
2022Порушення статевого циклу та його корекція у сук в умовах клініки ветеринарної медицини «Елітвет» міста ДніпроШевченко, А. І.; Shevchenko, A. I.
2022Ефективність діагностичних та лікувальних заходів за субклінічного маститу у корів в умовах молочно-виробничого комплексу «Єкатеринославський» Дніпровського району Дніпропетровської областіЦепкіна, Н. М.; Tsepkina, N. M.
2022Ефективність оперативного та консервативного лікування собак за венеричної саркоми Штіккера в умовах Підгородненської дільниці ветеринарної медицини Дніпропетровського району Дніпропетровської областіТурова, Орина Геннадіївна; Turova, Oryna Hennadiivna
2022Поширення та особливості лікувальних заходів за стоматологічної патології у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроСеменова, Д. К.; Semenova, D. K.
2022Ефективність озонотерапії у комплексному лікуванні сук за пухлин молочної залози в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроМиргородський, Б. С.; Myrhorodsky, B. S.
2022Особливості діагностики та ефективність лікування собак за сухого кератокон’юнктивіту в умовах ветеринарної клініки «Айболітна» фізичної особи – підприємця «Капакли К.С.» місто ДніпроМатвієнко, Д. Ю.; Matviienko, D. Yu.
2022Ефективність діагностики та комплексного лікування за простатиту у псів в умовах клініки ветеринарної медицини «На Робочій» міста ДніпроЛогвінов, О. В.; Logvinov, O. V.
2022Ефективність усунення обтурації уретри під час комплексного лікування за уролітіазу у котів в умовах клініки ветеринарної медицини «Велес» міста ДніпроКовальова, І. В.; Kovalova, I. V.
2022Використання тест-мікроскопу «Арбор Еліт» за визначення фертильного періоду сук в умовах ветеринарної клініки «ЗооВетЦентр» міста ДніпроКазаткова, К. Р.; Kazatkova, K. R.
2022Поширення та ефективність лікування сук за вагінального пролапсу в умовах ветеринарної клініки «Айболітна» фізичної особи-підприємця «Капакли К.С.» міста ДніпроЗима, Іван Вікторович; Zyma, Ivan Viktorovych
2022Ефективність оперативного і консервативного лікування сук з піометрою в умовах ФОП Бойко О.Л. міста ДніпроЖбир, А. М.; Zhbyr, A. M.
2022Порівняльна ефективність лікування собак за випадкових ран в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроГергель, А. С.; Gergel, A. S.
2022Поширення та ефективність лікування собак за патологій матки в умовах клініки ветеринарної медицини «ВетСервіс» міста ДніпроВеремій, А. С.; Veremiy, A. S.
2022Ефективність діагностики та лікування собак за вогнепальних пошкоджень в умовах ветеринарної клініки «Айболітна» фізичної особи – підприємця «Капакли К.С.» міста ДніпроБлохіна, К. С.; Blokhina, K. S.
2022Ефективність комплексного лікування за атопічних дерматозів у собак в умовах клініки ветеринарної медицини «Біоритм» міста ДніпроБакаєв, В. А.; Bakaev, V. A.
2021Ефективність різних варіантів комбінованої анестезії за лапоротомних втручань у собак в умовах клініки ветеринарної медицини «Надія» міста ДніпроЯгідка, К. В.; Yahidka, K. V.
2021Діагностика і лікування псів та котів за пухлин статевого апарату в умовах ветеринарної клініки «Фауна» міста ЗапоріжжяШевченко, Є. Р.; Shevchenko, E. R.
2021Особливості перебігу та ефективність лікування собак за остеосаркоми в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроТуріщев, В. В.; Turishchev, V. V.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 50