Кафедра харчових технологій. Магістри : [203] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 203 з 203
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування технології повітряного сорго з використанням сортів «Sorghum bicolor» української селекціїБурій, Дмитро Олександрович; Burii, Dmytro
2020Обґрунтування технології виробництва бісквіту з наповнювачем функціонального призначенняБуднік, Євгенія Олександрівна; Budnik, Yevheniia
2020Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинівБіленко, Антон Олександрович; Bilenko, Anton
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 203 з 203