Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3888
Назва: Обґрунтування технології повітряного сорго з використанням сортів «Sorghum bicolor» української селекції
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii povitrianoho sorho z vykorystanniam sortiv «Sorghum bicolor» ukrainskoi selektsii
Автори: Бурій, Дмитро Олександрович
Burii, Dmytro
Ключові слова: сорго
sorho
Sorhgum Bikolor
Sorhgum Bikolor
сориз
soryz
повітряне зерно
povitriane zerno
НВЧ-обробка
NVCh-obrobka
поппінг
poppinh
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Бурій Д. О. Обґрунтування технології повітряного сорго з використанням сортів «Sorghum bicolor» української селекції : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Бурій Дмитро Олександрович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 121 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3888
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження: сорго, сориз, НВЧ-обробка, методи, технологічні властивості повітряного зерна, органолептичні і фізико-хімічні показники якості поп-сорго. Метою роботи обґрунтування технології отримання повітряного зерна сорго шляхом використання надвисокочастотної обробки В роботі досліджено: - процес НВЧ-обробки зерна согро для отримання повітряного зерна. - Визначено оптимальні параметри процесу надвисокочастотної обробки зерна сорго. - Досліджено вплив термічної обробки на якість повітряного зерна. - Дослідження фізико-хіміного складу зерна сорго. - Визначено кількісні показники якості готового продукту. - Аналізовано органолептичну оцінку якості поп-сорго. - Проведено порівняльний аналіз повітряного зерна сорго і соризу. - Дослідження ринку попкорну Obiekt doslidzhennia: sorho, soryz, NVCh-obrobka, metody, tekhnolohichni vlastyvosti povitrianoho zerna, orhanoleptychni i fizyko-khimichni pokaznyky yakosti pop-sorho. Metoiu roboty obgruntuvannia tekhnolohii otrymannia povitrianoho zerna sorho shliakhom vykorystannia nadvysokochastotnoi obrobky V roboti doslidzheno: - protses NVCh-obrobky zerna sohro dlia otrymannia povitrianoho zerna. - Vyznacheno optymalni parametry protsesu nadvysokochastotnoi obrobky zerna sorho. - Doslidzheno vplyv termichnoi obrobky na yakist povitrianoho zerna. - Doslidzhennia fizyko-khiminoho skladu zerna sorho. - Vyznacheno kilkisni pokaznyky yakosti hotovoho produktu. - Analizovano orhanoleptychnu otsinku yakosti pop-sorho. - Provedeno porivnialnyi analiz povitrianoho zerna sorho i soryzu. - Doslidzhennia rynku popkornu
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3888
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бурій Д.О..pdf5,52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.