Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3883
Назва: | Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii povitrianoho zerna amarantu z vykorystanniam plazmokhimichnoho obroblennia rozchyniv |
Автори: | Біленко, Антон Олександрович Bilenko, Anton |
Ключові слова: | плоди яблук plody yabluk перемелена яблучна сировина peremelena yabluchna syrovyna яблучні чіпси yabluchni chipsy сушіння sushinnia надвисокочастона обробка nadvysokochastona obrobka комбіноване НВЧ-конвективне сушіння kombinovane NVCh-konvektyvne sushinnia |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Біленко А. О. Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Біленко Антон Олександрович; наук. керівник Півоваров О.А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 96 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3883 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі був проаналізований вплив плазмохімічно обробленої води на властивості зерна амаранту. Зволоження зерна амаранту водою, яка пройшла таку обробки не є доцільним. Зволоження зерна амаранту плазмохімічно обробленою водою відбувається значно ефективніше. V roboti buv proanalizovanyi vplyv plazmokhimichno obroblenoi vody na vlastyvosti zerna amarantu. Zvolozhennia zerna amarantu vodoiu, yaka proishla taku obrobky ne ye dotsilnym. Zvolozhennia zerna amarantu plazmokhimichno obroblenoiu vodoiu vidbuvaietsia znachno efektyvnishe. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3883 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Біленко А.О..pdf | 3,65 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.