Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3883
Назва: Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii povitrianoho zerna amarantu z vykorystanniam plazmokhimichnoho obroblennia rozchyniv
Автори: Біленко, Антон Олександрович
Bilenko, Anton
Ключові слова: плоди яблук
plody yabluk
перемелена яблучна сировина
peremelena yabluchna syrovyna
яблучні чіпси
yabluchni chipsy
сушіння
sushinnia
надвисокочастона обробка
nadvysokochastona obrobka
комбіноване НВЧ-конвективне сушіння
kombinovane NVCh-konvektyvne sushinnia
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Біленко А. О. Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Біленко Антон Олександрович; наук. керівник Півоваров О.А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 96 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3883
Короткий огляд (реферат): В роботі був проаналізований вплив плазмохімічно обробленої води на властивості зерна амаранту. Зволоження зерна амаранту водою, яка пройшла таку обробки не є доцільним. Зволоження зерна амаранту плазмохімічно обробленою водою відбувається значно ефективніше. V roboti buv proanalizovanyi vplyv plazmokhimichno obroblenoi vody na vlastyvosti zerna amarantu. Zvolozhennia zerna amarantu vodoiu, yaka proishla taku obrobky ne ye dotsilnym. Zvolozhennia zerna amarantu plazmokhimichno obroblenoiu vodoiu vidbuvaietsia znachno efektyvnishe.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3883
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біленко А.О..pdf3,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.