Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3883
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБіленко, Антон Олександрович-
dc.contributor.authorBilenko, Anton-
dc.date.accessioned2021-03-18T08:58:05Z-
dc.date.available2021-03-18T08:58:05Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБіленко А. О. Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Біленко Антон Олександрович; наук. керівник Півоваров О.А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 96 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3883uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3883-
dc.description.abstractВ роботі був проаналізований вплив плазмохімічно обробленої води на властивості зерна амаранту. Зволоження зерна амаранту водою, яка пройшла таку обробки не є доцільним. Зволоження зерна амаранту плазмохімічно обробленою водою відбувається значно ефективніше. V roboti buv proanalizovanyi vplyv plazmokhimichno obroblenoi vody na vlastyvosti zerna amarantu. Zvolozhennia zerna amarantu vodoiu, yaka proishla taku obrobky ne ye dotsilnym. Zvolozhennia zerna amarantu plazmokhimichno obroblenoiu vodoiu vidbuvaietsia znachno efektyvnishe.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectплоди яблукuk
dc.subjectplody yablukuk
dc.subjectперемелена яблучна сировинаuk
dc.subjectperemelena yabluchna syrovynauk
dc.subjectяблучні чіпсиuk
dc.subjectyabluchni chipsyuk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectнадвисокочастона обробкаuk
dc.subjectnadvysokochastona obrobkauk
dc.subjectкомбіноване НВЧ-конвективне сушінняuk
dc.subjectkombinovane NVCh-konvektyvne sushinniauk
dc.titleОбґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii povitrianoho zerna amarantu z vykorystanniam plazmokhimichnoho obroblennia rozchynivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біленко А.О..pdf3,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.