Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4039
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любич, Луїза Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Liubych, Luiza | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-25T09:23:07Z | - |
dc.date.available | 2021-03-25T09:23:07Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Любич Л. Г. Обґрунтування технології сорбету з зерновим наповнювачем : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Любич Луїза Геннадіївна ; наук. Керівник Півоваров О. А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 99 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4039 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4039 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження харчові сорбети Метою роботи є розробка рецепрепур харчових сорбетів з зерновими наповнювачами та опис технології виробництва і дослідження якості цих заморожених десертів Методи дослідження органолептичний, фізико-хімічний, ваговий рефрактометричний, мікроструктурний. Короткий аналіз досліджень, які проводились в роботі (що досліджено, проаналізовано, проведено, виявлено). Розробка рецептур, визначення органолептичних показників, розроблено структурні схеми; здійснено вибір сировини та копонентів для заморожених сорбетів; експериментально визначино фізико-хімічні мікроструктурні показники якості різних видів сорбетів, розрахувано економічний ефект виробницва сорбета для реалізації у кафе. Obiekt doslidzhennia kharchovi sorbety Metoiu roboty ye rozrobka retseprepur kharchovykh sorbetiv z zernovymy napovniuvachamy ta opys tekhnolohii vyrobnytstva i doslidzhennia yakosti tsykh zamorozhenykh desertiv Metody doslidzhennia orhanoleptychnyi, fizyko-khimichnyi, vahovyi refraktometrychnyi, mikrostrukturnyi. Korotkyi analiz doslidzhen, yaki provodylys v roboti (shcho doslidzheno, proanalizovano, provedeno, vyiavleno). Rozrobka retseptur, vyznachennia orhanoleptychnykh pokaznykiv, rozrobleno strukturni skhemy; zdiisneno vybir syrovyny ta koponentiv dlia zamorozhenykh sorbetiv; eksperymentalno vyznachyno fizyko-khimichni mikrostrukturni pokaznyky yakosti riznykh vydiv sorbetiv, rozrakhuvano ekonomichnyi efekt vyrobnytsva sorbeta dlia realizatsii u kafe. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | сорбет | uk |
dc.subject | sorbet | uk |
dc.subject | зерновий наповнювач | uk |
dc.subject | zernovyi napovniuvach | uk |
dc.subject | фрукти | uk |
dc.subject | frukty | uk |
dc.subject | ягоди | uk |
dc.subject | yahody | uk |
dc.subject | харчове насіння | uk |
dc.subject | kharchove nasinnia | uk |
dc.subject | заморожені десерти | uk |
dc.subject | zamorozheni deserty | uk |
dc.title | Обґрунтування технології сорбету з зерновим наповнювачем | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii sorbetu z zernovym napovniuvachem | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Любич Л. Г..pdf | 4,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.