Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4039
Назва: Обґрунтування технології сорбету з зерновим наповнювачем
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii sorbetu z zernovym napovniuvachem
Автори: Любич, Луїза Геннадіївна
Liubych, Luiza
Ключові слова: сорбет
sorbet
зерновий наповнювач
zernovyi napovniuvach
фрукти
frukty
ягоди
yahody
харчове насіння
kharchove nasinnia
заморожені десерти
zamorozheni deserty
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Любич Л. Г. Обґрунтування технології сорбету з зерновим наповнювачем : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Любич Луїза Геннадіївна ; наук. Керівник Півоваров О. А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 99 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4039
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження харчові сорбети Метою роботи є розробка рецепрепур харчових сорбетів з зерновими наповнювачами та опис технології виробництва і дослідження якості цих заморожених десертів Методи дослідження органолептичний, фізико-хімічний, ваговий рефрактометричний, мікроструктурний. Короткий аналіз досліджень, які проводились в роботі (що досліджено, проаналізовано, проведено, виявлено). Розробка рецептур, визначення органолептичних показників, розроблено структурні схеми; здійснено вибір сировини та копонентів для заморожених сорбетів; експериментально визначино фізико-хімічні мікроструктурні показники якості різних видів сорбетів, розрахувано економічний ефект виробницва сорбета для реалізації у кафе. Obiekt doslidzhennia kharchovi sorbety Metoiu roboty ye rozrobka retseprepur kharchovykh sorbetiv z zernovymy napovniuvachamy ta opys tekhnolohii vyrobnytstva i doslidzhennia yakosti tsykh zamorozhenykh desertiv Metody doslidzhennia orhanoleptychnyi, fizyko-khimichnyi, vahovyi refraktometrychnyi, mikrostrukturnyi. Korotkyi analiz doslidzhen, yaki provodylys v roboti (shcho doslidzheno, proanalizovano, provedeno, vyiavleno). Rozrobka retseptur, vyznachennia orhanoleptychnykh pokaznykiv, rozrobleno strukturni skhemy; zdiisneno vybir syrovyny ta koponentiv dlia zamorozhenykh sorbetiv; eksperymentalno vyznachyno fizyko-khimichni mikrostrukturni pokaznyky yakosti riznykh vydiv sorbetiv, rozrakhuvano ekonomichnyi efekt vyrobnytsva sorbeta dlia realizatsii u kafe.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4039
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любич Л. Г..pdf4,18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.