Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4047
Назва: | Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурми |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva prodovolchikh chipsiv z peremelenoi syrovyny khurmy |
Автори: | Мартела, Юрій Демидович Martela, Yurii |
Ключові слова: | плоди хурми plody khurmy перемелена сировина хурми peremelena syrovyna khurmy чіпси з перемеленої сировини chipsy z peremelenoi syrovyny сушіння sushinnia конвективне сушіння konvektyvne sushinnia надвисокочастотне сушіння nadvysokochastotne sushinnia НВЧ-обробка NVCh-obrobka |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Мартела Ю. Д. Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурми : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Мартела Юрій Демидович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 119 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4047 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі досліджено кінетику процесу НВЧ-сушіння плодової сировини, а зокрема перемеленої сировини хурми з отриманням продовольчіх чіпсів. Визначено оптимальні параметри процесу НВЧ-сушіння такої сировини. Досліджено вплив електромагнітного поля надвисокої частоти на вміст поліфенольних сполук в чіпсах з перемеленої сировини хурми та вміст вітаміну С – в сировині та в чіпсах. Проведено органолептичну оцінку отриманих зразків чіпсів з перемеленої сировини хурми в залежності від режиму сушіння. V roboti doslidzheno kinetyku protsesu NVCh-sushinnia plodovoi syrovyny, a zokrema peremelenoi syrovyny khurmy z otrymanniam prodovolchikh chipsiv. Vyznacheno optymalni parametry protsesu NVCh-sushinnia takoi syrovyny. Doslidzheno vplyv elektromahnitnoho polia nadvysokoi chastoty na vmist polifenolnykh spoluk v chipsakh z peremelenoi syrovyny khurmy ta vmist vitaminu S – v syrovyni ta v chipsakh. Provedeno orhanoleptychnu otsinku otrymanykh zrazkiv chipsiv z peremelenoi syrovyny khurmy v zalezhnosti vid rezhymu sushinnia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4047 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мартела Ю.Д..pdf | 5,89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.