Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4117
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАнтебура, Антон Віталійович-
dc.contributor.authorAntebura, Anton-
dc.date.accessioned2021-03-31T06:36:44Z-
dc.date.available2021-03-31T06:36:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationАнтебура А. В. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Антебура Антон Віталійович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 119 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4117uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4117-
dc.description.abstractМетою роботи було удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої для підвищення їх якості, біологічної цінності та засвоюваності. Metoiu roboty bulo udoskonalennia tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soi dlia pidvyshchennia yikh yakosti, biolohichnoi tsinnosti ta zasvoiuvanosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectсояuk
dc.subjectsoiauk
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectkhlibobulochni vyrobyuk
dc.subjectбілокuk
dc.subjectbilokuk
dc.subjectпродукти переробки соїuk
dc.subjectprodukty pererobky soiuk
dc.subjectпористістьuk
dc.subjectporystistuk
dc.subjectм’якушuk
dc.subjectmiakushuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки соїuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антебура А.В..pdf3,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.