Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4117
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антебура, Антон Віталійович | - |
dc.contributor.author | Antebura, Anton | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-31T06:36:44Z | - |
dc.date.available | 2021-03-31T06:36:44Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Антебура А. В. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Антебура Антон Віталійович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 119 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4117 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4117 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи було удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої для підвищення їх якості, біологічної цінності та засвоюваності. Metoiu roboty bulo udoskonalennia tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soi dlia pidvyshchennia yikh yakosti, biolohichnoi tsinnosti ta zasvoiuvanosti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | соя | uk |
dc.subject | soia | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | khlibobulochni vyroby | uk |
dc.subject | білок | uk |
dc.subject | bilok | uk |
dc.subject | продукти переробки сої | uk |
dc.subject | produkty pererobky soi | uk |
dc.subject | пористість | uk |
dc.subject | porystist | uk |
dc.subject | м’якуш | uk |
dc.subject | miakush | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Антебура А.В..pdf | 3,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.