Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4117
Назва: | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soi |
Автори: | Антебура, Антон Віталійович Antebura, Anton |
Ключові слова: | дослідження doslidzhennia соя soia хлібобулочні вироби khlibobulochni vyroby білок bilok продукти переробки сої produkty pererobky soi пористість porystist м’якуш miakush виробництво vyrobnytstvo |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Антебура А. В. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Антебура Антон Віталійович ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 119 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4117 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи було удосконалення технології хлібобулочних виробів з продуктами переробки сої для підвищення їх якості, біологічної цінності та засвоюваності. Metoiu roboty bulo udoskonalennia tekhnolohii khlibobulochnykh vyrobiv z produktamy pererobky soi dlia pidvyshchennia yikh yakosti, biolohichnoi tsinnosti ta zasvoiuvanosti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4117 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Антебура А.В..pdf | 3,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.