Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4129
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волохата, Любов Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Volokhata, Liubov | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-01T06:52:57Z | - |
dc.date.available | 2021-04-01T06:52:57Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Волохата Л. В. Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Волохата Любов Валеріївна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 127 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4129 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4129 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є підвищення споживчих характеристик борошняних виробів на основі використання світлого ячмінного солоду. Metoiu roboty ye pidvyshchennia spozhyvchykh kharakterystyk boroshnianykh vyrobiv na osnovi vykorystannia svitloho yachminnoho solodu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | solod | uk |
dc.subject | ферменти | uk |
dc.subject | fermenty | uk |
dc.subject | нвч-поле | uk |
dc.subject | nvch-pole | uk |
dc.subject | клейковина | uk |
dc.subject | kleikovyna | uk |
dc.subject | тривалість | uk |
dc.subject | tryvalist | uk |
dc.subject | потужність | uk |
dc.subject | potuzhnist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh vyrobiv z vykorystanniam svitloho yachminnoho solodu, obroblenoho v poli nadvysokoi chastoty | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Волохата Л.В..pdf | 6,43 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.