Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4142
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолуб, Євгеній Володимирович-
dc.contributor.authorHolub, Yevhenii-
dc.date.accessioned2021-04-02T05:54:11Z-
dc.date.available2021-04-02T05:54:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГолуб Є. В. Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Голуб Євгеній Володимирович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка технології виробництва екструдованого продукту функціонального призначення на основі жита. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zhyta.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectжитоuk
dc.subjectzhytouk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.subjectекструзіяuk
dc.subjectekstruziiauk
dc.subjectбілокuk
dc.subjectbilokuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectфункціональні властивостіuk
dc.subjectfunktsionalni vlastyvostiuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна житаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstruziinoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zerna zhytauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Голуб Є.В..pdf4,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.