Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4142
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голуб, Євгеній Володимирович | - |
dc.contributor.author | Holub, Yevhenii | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-02T05:54:11Z | - |
dc.date.available | 2021-04-02T05:54:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Голуб Є. В. Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Голуб Євгеній Володимирович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка технології виробництва екструдованого продукту функціонального призначення на основі жита. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zhyta. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | жито | uk |
dc.subject | zhyto | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.subject | екструзія | uk |
dc.subject | ekstruziia | uk |
dc.subject | білок | uk |
dc.subject | bilok | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.subject | функціональні властивості | uk |
dc.subject | funktsionalni vlastyvosti | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstruziinoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zerna zhyta | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Голуб Є.В..pdf | 4,19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.