Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4142
Назва: Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ekstruziinoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zerna zhyta
Автори: Голуб, Євгеній Володимирович
Holub, Yevhenii
Ключові слова: дослідження
doslidzhennia
жито
zhyto
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
екструзія
ekstruziia
білок
bilok
технологія
tekhnolohiia
функціональні властивості
funktsionalni vlastyvosti
виробництво
vyrobnytstvo
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Голуб Є. В. Обґрунтування технології виробництва екструзійного продукту функціонального призначення на основі зерна жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Голуб Євгеній Володимирович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка технології виробництва екструдованого продукту функціонального призначення на основі жита. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva ekstrudovanoho produktu funktsionalnoho pryznachennia na osnovi zhyta.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4142
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Голуб Є.В..pdf4,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.