Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4167
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пироженко, Анастасія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Pyrozhenko, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-05T06:41:43Z | - |
dc.date.available | 2021-04-05T06:41:43Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Пироженко А. В. Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Пироженко Анастасія Володимирівна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 132 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4167 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4167 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – дослідження процесів отримання житнього солоду з високою ферментативною активністю з можливістю подальшого застосування в технології харчових концентратів. Meta roboty – doslidzhennia protsesiv otrymannia zhytnoho solodu z vysokoiu fermentatyvnoiu aktyvnistiu z mozhlyvistiu podalshoho zastosuvannia v tekhnolohii kharchovykh kontsentrativ. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | solod | uk |
dc.subject | ферментація | uk |
dc.subject | fermentatsiia | uk |
dc.subject | пророщування | uk |
dc.subject | proroshchuvannia | uk |
dc.subject | інтенсифікація | uk |
dc.subject | intensyfikatsiia | uk |
dc.subject | сушка | uk |
dc.subject | sushka | uk |
dc.subject | харчові концентрати | uk |
dc.subject | kharchovi kontsentraty | uk |
dc.subject | жито | uk |
dc.subject | zhyto | uk |
dc.title | Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesiv vyrobnytstva zhytnoho solodu dlia vykorystannia u tekhnolohii kharchovykh kontsentrativ | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пироженко А.В..pdf | 10,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.