Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4167
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПироженко, Анастасія Володимирівна-
dc.contributor.authorPyrozhenko, Anastasiia-
dc.date.accessioned2021-04-05T06:41:43Z-
dc.date.available2021-04-05T06:41:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПироженко А. В. Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратів : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Пироженко Анастасія Володимирівна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 132 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4167uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4167-
dc.description.abstractМета роботи – дослідження процесів отримання житнього солоду з високою ферментативною активністю з можливістю подальшого застосування в технології харчових концентратів. Meta roboty – doslidzhennia protsesiv otrymannia zhytnoho solodu z vysokoiu fermentatyvnoiu aktyvnistiu z mozhlyvistiu podalshoho zastosuvannia v tekhnolohii kharchovykh kontsentrativ.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectsoloduk
dc.subjectферментаціяuk
dc.subjectfermentatsiiauk
dc.subjectпророщуванняuk
dc.subjectproroshchuvanniauk
dc.subjectінтенсифікаціяuk
dc.subjectintensyfikatsiiauk
dc.subjectсушкаuk
dc.subjectsushkauk
dc.subjectхарчові концентратиuk
dc.subjectkharchovi kontsentratyuk
dc.subjectжитоuk
dc.subjectzhytouk
dc.titleОбґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesiv vyrobnytstva zhytnoho solodu dlia vykorystannia u tekhnolohii kharchovykh kontsentrativuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пироженко А.В..pdf10,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.