Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4170
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРомашко, Артур Євгенович-
dc.contributor.authorRomashko, Artur-
dc.date.accessioned2021-04-05T08:07:19Z-
dc.date.available2021-04-05T08:07:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationРомашко А. Є. Обґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінності : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ромашко Артур Євгенович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 119 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4170uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4170-
dc.description.abstractМетою роботи є обґрунтування використання сухого картопляного пюре та додаткової сировини для виробництва екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності. Об’єкт дослідження – технологія картоплепродуктів високотемпературної екструзії. Предмет дослідження – сировина: основна (сухе картопляне пюре), додаткова (морквяний, буряковий, яблучний порошки, ячна, кукурудзяна крупи, пшоно, рис, горох і сухе знежирене молоко) та продукти високотемпературної екструзії на основі зазначеної сировини. Metoiu roboty ye obgruntuvannia vykorystannia sukhoho kartoplianoho piure ta dodatkovoi syrovyny dlia vyrobnytstva ekstruziinykh kartopleproduktiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia kartopleproduktiv vysokotemperaturnoi ekstruzii. Predmet doslidzhennia – syrovyna: osnovna (sukhe kartopliane piure), dodatkova (morkvianyi, buriakovyi, yabluchnyi poroshky, yachna, kukurudziana krupy, pshono, rys, horokh i sukhe znezhyrene moloko) ta produkty vysokotemperaturnoi ekstruzii na osnovi zaznachenoi syrovyny.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкартоплекпродуктиuk
dc.subjectkartoplekproduktyuk
dc.subjectекструзіяuk
dc.subjectekstruziiauk
dc.subjectкартопляне пюреuk
dc.subjectkartopliane piureuk
dc.subjectвологаuk
dc.subjectvolohauk
dc.subjectводопоглинняuk
dc.subjectvodopohlynniauk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectсуха речовинаuk
dc.subjectsukha rechovynauk
dc.subjectтривалістьuk
dc.subjecttryvalistuk
dc.titleОбґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінностіuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii ekstruziinykh kartoplianykh produktiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnostiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ромашко А.Є..pdf3,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.