Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4176
Назва: | Обґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировини |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesiv vyrobnytstva kharchovykh napivfabrykativ z plodoovochevoi syrovyny |
Автори: | Руснак, Ростислав Анатолійович Rusnak, Rostyslav |
Ключові слова: | процес protses інтенсифікаія intensyfikaiia біологічно активні речовини biolohichno aktyvni rechovyny цукати tsukaty паста pasta сировина syrovyna гомогенізація homohenizatsiia |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Руснак Р. А. Обґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировини : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Руснак Ростислав Анатолійович ; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 102 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4176 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є обґрунтування інтенсифікації тепломасообмінних процесів при виробництві цукатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини і розробка ресурсозберігаючих способів для їх реалізації. Об’єктом дослідження є процеси і режими роботи устаткування для виробництва цукатів з ДПС. Предметом дослідження є цукати з дикорослих плодів, а також обладнання для екстрагування та уварювання рослинної сировини. Metoiu roboty ye obgruntuvannia intensyfikatsii teplomasoobminnykh protsesiv pry vyrobnytstvi tsukativ z netradytsiinoi plodoovochevoi syrovyny i rozrobka resursozberihaiuchykh sposobiv dlia yikh realizatsii. Obiektom doslidzhennia ye protsesy i rezhymy roboty ustatkuvannia dlia vyrobnytstva tsukativ z DPS. Predmetom doslidzhennia ye tsukaty z dykoroslykh plodiv, a takozh obladnannia dlia ekstrahuvannia ta uvariuvannia roslynnoi syrovyny. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4176 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Руснак Р.А..pdf | 3,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.