Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4186
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самсоненко, Юлія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Samsonenko, Yuliia | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-05T11:45:35Z | - |
dc.date.available | 2021-04-05T11:45:35Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Самсоненко Ю. О. Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Самсоненко Юлія Олександрівна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 104 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є дослідження і розробка технології отримання морозива з пророщеним зерном жита. Об’єкт дослідження технологія виробництва комбінованого морозива з пророщеним зерном жита. Предмет дослідження взаємозв’язок технологічних показників процесу пророщення зерна жита з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu roboty ye doslidzhennia i rozrobka tekhnolohii otrymannia morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyrobnytstva kombinovanoho morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Predmet doslidzhennia vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu proroshchennia zerna zhyta z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | пророщення | uk |
dc.subject | proroshchennia | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | жито | uk |
dc.subject | zhyto | uk |
dc.subject | морозиво | uk |
dc.subject | morozyvo | uk |
dc.subject | злаки | uk |
dc.subject | zlaky | uk |
dc.subject | сушка | uk |
dc.subject | sushka | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii morozyva z proroshchenym zernom zhyta | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самсоненко Ю.О..pdf | 2,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.