Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4186
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамсоненко, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorSamsonenko, Yuliia-
dc.date.accessioned2021-04-05T11:45:35Z-
dc.date.available2021-04-05T11:45:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСамсоненко Ю. О. Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном жита : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Самсоненко Юлія Олександрівна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 104 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4186-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження і розробка технології отримання морозива з пророщеним зерном жита. Об’єкт дослідження технологія виробництва комбінованого морозива з пророщеним зерном жита. Предмет дослідження взаємозв’язок технологічних показників процесу пророщення зерна жита з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu roboty ye doslidzhennia i rozrobka tekhnolohii otrymannia morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Obiekt doslidzhennia tekhnolohiia vyrobnytstva kombinovanoho morozyva z proroshchenym zernom zhyta. Predmet doslidzhennia vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu proroshchennia zerna zhyta z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectпророщенняuk
dc.subjectproroshchenniauk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectжитоuk
dc.subjectzhytouk
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectmorozyvouk
dc.subjectзлакиuk
dc.subjectzlakyuk
dc.subjectсушкаuk
dc.subjectsushkauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.titleОбґрунтування технології морозива з пророщеним зерном житаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii morozyva z proroshchenym zernom zhytauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Самсоненко Ю.О..pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.