Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4198
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШапошніков, М. Л.-
dc.contributor.authorShaposhnikov, M.-
dc.date.accessioned2021-04-06T08:29:30Z-
dc.date.available2021-04-06T08:29:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШапошніков М. Л. Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуванням : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Шапошніков М. Л. ; наук. керівник Чурсінов Ю, О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 92 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4198uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4198-
dc.description.abstractТеоретично та експериментально виявлено характер трансформації визначеного складу зернової суміші в робочих органах шнекового екструдера з отриманням готового екструдата. Проведена оцінка впливу тиску, температури обробки, форми кінцевих матриць на протікання процесу екструдування і обґрунтовані параметри. Результати роботи пройшли апробацію участю в роботі міжнародної конференції у Таврійському державному агротехнологічному університеті: «Новації в технології та обладнанні готельно – ресторанних, харчових і переробних виробництв» з публікацією тезисів: «Дослідження процесів пресування та екструдування рослинних матеріалів та зернових сумішей». Teoretychno ta eksperymentalno vyiavleno kharakter transformatsii vyznachenoho skladu zernovoi sumishi v robochykh orhanakh shnekovoho ekstrudera z otrymanniam hotovoho ekstrudata. Provedena otsinka vplyvu tysku, temperatury obrobky, formy kintsevykh matryts na protikannia protsesu ekstruduvannia i obgruntovani parametry. Rezultaty roboty proishly aprobatsiiu uchastiu v roboti mizhnarodnoi konferentsii u Tavriiskomu derzhavnomu ahrotekhnolohichnomu universyteti: «Novatsii v tekhnolohii ta obladnanni hotelno – restorannykh, kharchovykh i pererobnykh vyrobnytstv» z publikatsiieiu tezysiv: «Doslidzhennia protsesiv presuvannia ta ekstruduvannia roslynnykh materialiv ta zernovykh sumishei».uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectекструдуванняuk
dc.subjectekstruduvanniauk
dc.subjectзернова сумішuk
dc.subjectzernova sumishuk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjecttekhnolohichnyi protsesuk
dc.subjectробочі органиuk
dc.subjectrobochi orhanyuk
dc.subjectшнекuk
dc.subjectshnekuk
dc.subjectекспериментиuk
dc.subjecteksperymentyuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectпараметриuk
dc.subjectparametryuk
dc.subjectрезультатиuk
dc.subjectrezultatyuk
dc.subjectобґрунтуванняuk
dc.subjectobgruntuvanniauk
dc.titleОбґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуваннямuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu ta optymizatsiia rezhymiv obrobky zernovykh kormovykh sumishei ekstruduvanniamuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шапошніков М.Л..pdf2,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.