Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4198
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шапошніков, М. Л. | - |
dc.contributor.author | Shaposhnikov, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-06T08:29:30Z | - |
dc.date.available | 2021-04-06T08:29:30Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Шапошніков М. Л. Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуванням : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Шапошніков М. Л. ; наук. керівник Чурсінов Ю, О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 92 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4198 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4198 | - |
dc.description.abstract | Теоретично та експериментально виявлено характер трансформації визначеного складу зернової суміші в робочих органах шнекового екструдера з отриманням готового екструдата. Проведена оцінка впливу тиску, температури обробки, форми кінцевих матриць на протікання процесу екструдування і обґрунтовані параметри. Результати роботи пройшли апробацію участю в роботі міжнародної конференції у Таврійському державному агротехнологічному університеті: «Новації в технології та обладнанні готельно – ресторанних, харчових і переробних виробництв» з публікацією тезисів: «Дослідження процесів пресування та екструдування рослинних матеріалів та зернових сумішей». Teoretychno ta eksperymentalno vyiavleno kharakter transformatsii vyznachenoho skladu zernovoi sumishi v robochykh orhanakh shnekovoho ekstrudera z otrymanniam hotovoho ekstrudata. Provedena otsinka vplyvu tysku, temperatury obrobky, formy kintsevykh matryts na protikannia protsesu ekstruduvannia i obgruntovani parametry. Rezultaty roboty proishly aprobatsiiu uchastiu v roboti mizhnarodnoi konferentsii u Tavriiskomu derzhavnomu ahrotekhnolohichnomu universyteti: «Novatsii v tekhnolohii ta obladnanni hotelno – restorannykh, kharchovykh i pererobnykh vyrobnytstv» z publikatsiieiu tezysiv: «Doslidzhennia protsesiv presuvannia ta ekstruduvannia roslynnykh materialiv ta zernovykh sumishei». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | екструдування | uk |
dc.subject | ekstruduvannia | uk |
dc.subject | зернова суміш | uk |
dc.subject | zernova sumish | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | tekhnolohichnyi protses | uk |
dc.subject | робочі органи | uk |
dc.subject | robochi orhany | uk |
dc.subject | шнек | uk |
dc.subject | shnek | uk |
dc.subject | експерименти | uk |
dc.subject | eksperymenty | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | yakist | uk |
dc.subject | параметри | uk |
dc.subject | parametry | uk |
dc.subject | результати | uk |
dc.subject | rezultaty | uk |
dc.subject | обґрунтування | uk |
dc.subject | obgruntuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуванням | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu ta optymizatsiia rezhymiv obrobky zernovykh kormovykh sumishei ekstruduvanniam | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шапошніков М.Л..pdf | 2,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.