Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4200
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШвець, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorShvets, Serhii-
dc.date.accessioned2021-04-06T09:03:47Z-
dc.date.available2021-04-06T09:03:47Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШвець С. С. Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировини : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Швець Сергій Сергійович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 121 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4200uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4200-
dc.description.abstractВ роботі досліджено процес комбінованого НВЧ-конвективного сушіння перемеленої яблучної сировини для отримання яблучних чіпсів. Визначено оптимальні параметри процесу комбінованого сушіння такої сировини. Досліджено вплив гідротермічної обробки яблук на активність пероксидази та вміст вітаміну С. Визначено оптимальні параметри гідротермічної обробки яблук перед сушінням в яблучні чіпси. Проведено порівняльний аналіз яблучних чіпсів з нарізаної і перемеленої яблучної сировини. Встановлені переваги використання перемеленої яблучної сировини для виробництва яблучних чіпсів. Проведено дослідження зміни вологості яблучних чіпсів при зберіганні. Запропоновано спосіб та режими зберігання, при якому яблучні чіпси зберігаються з вихідною вологістю протягом 45 діб. V roboti doslidzheno protses kombinovanoho NVCh-konvektyvnoho sushinnia peremelenoi yabluchnoi syrovyny dlia otrymannia yabluchnykh chipsiv. Vyznacheno optymalni parametry protsesu kombinovanoho sushinnia takoi syrovyny. Doslidzheno vplyv hidrotermichnoi obrobky yabluk na aktyvnist peroksydazy ta vmist vitaminu S. Vyznacheno optymalni parametry hidrotermichnoi obrobky yabluk pered sushinniam v yabluchni chipsy. Provedeno porivnialnyi analiz yabluchnykh chipsiv z narizanoi i peremelenoi yabluchnoi syrovyny. Vstanovleni perevahy vykorystannia peremelenoi yabluchnoi syrovyny dlia vyrobnytstva yabluchnykh chipsiv. Provedeno doslidzhennia zminy volohosti yabluchnykh chipsiv pry zberihanni. Zaproponovano sposib ta rezhymy zberihannia, pry yakomu yabluchni chipsy zberihaiutsia z vykhidnoiu volohistiu protiahom 45 dib.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectплоди яблукuk
dc.subjectplody yablukuk
dc.subjectперемелена яблучна сировинаuk
dc.subjectperemelena yabluchna syrovynauk
dc.subjectяблучні чіпсиuk
dc.subjectyabluchni chipsyuk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectsushinniauk
dc.subjectнадвисокочастона обробкаuk
dc.subjectnadvysokochastona obrobkauk
dc.subjectкомбіноване НВЧ-конвективне сушінняuk
dc.subjectkombinovane NVCh-konvektyvne sushinniauk
dc.titleОбґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu vyrobnytstva yabluchnykh chipsiv z peremelenoi yabluchnoi syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Швець С.С..pdf5,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.