Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4200
Назва: Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировини
Інші назви: Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva yabluchnykh chipsiv z peremelenoi yabluchnoi syrovyny
Автори: Швець, Сергій Сергійович
Shvets, Serhii
Ключові слова: плоди яблук
plody yabluk
перемелена яблучна сировина
peremelena yabluchna syrovyna
яблучні чіпси
yabluchni chipsy
сушіння
sushinnia
надвисокочастона обробка
nadvysokochastona obrobka
комбіноване НВЧ-конвективне сушіння
kombinovane NVCh-konvektyvne sushinnia
Дата публікації: 2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Швець С. С. Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировини : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Швець Сергій Сергійович ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 121 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4200
Короткий огляд (реферат): В роботі досліджено процес комбінованого НВЧ-конвективного сушіння перемеленої яблучної сировини для отримання яблучних чіпсів. Визначено оптимальні параметри процесу комбінованого сушіння такої сировини. Досліджено вплив гідротермічної обробки яблук на активність пероксидази та вміст вітаміну С. Визначено оптимальні параметри гідротермічної обробки яблук перед сушінням в яблучні чіпси. Проведено порівняльний аналіз яблучних чіпсів з нарізаної і перемеленої яблучної сировини. Встановлені переваги використання перемеленої яблучної сировини для виробництва яблучних чіпсів. Проведено дослідження зміни вологості яблучних чіпсів при зберіганні. Запропоновано спосіб та режими зберігання, при якому яблучні чіпси зберігаються з вихідною вологістю протягом 45 діб. V roboti doslidzheno protses kombinovanoho NVCh-konvektyvnoho sushinnia peremelenoi yabluchnoi syrovyny dlia otrymannia yabluchnykh chipsiv. Vyznacheno optymalni parametry protsesu kombinovanoho sushinnia takoi syrovyny. Doslidzheno vplyv hidrotermichnoi obrobky yabluk na aktyvnist peroksydazy ta vmist vitaminu S. Vyznacheno optymalni parametry hidrotermichnoi obrobky yabluk pered sushinniam v yabluchni chipsy. Provedeno porivnialnyi analiz yabluchnykh chipsiv z narizanoi i peremelenoi yabluchnoi syrovyny. Vstanovleni perevahy vykorystannia peremelenoi yabluchnoi syrovyny dlia vyrobnytstva yabluchnykh chipsiv. Provedeno doslidzhennia zminy volohosti yabluchnykh chipsiv pry zberihanni. Zaproponovano sposib ta rezhymy zberihannia, pry yakomu yabluchni chipsy zberihaiutsia z vykhidnoiu volohistiu protiahom 45 dib.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4200
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Швець С.С..pdf5,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.