Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4203
Назва: | Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu termichnoi obrobky furazhnoho zerna infrachervonym vyprominiuvanniam |
Автори: | Яроцька, Катерина Юріївна Yarotska, Kateryna |
Ключові слова: | зерно zerno ІЧ-обробка ICh-obrobka температура temperatura вологість volohist технологія tekhnolohiia установка ustanovka дослідження doslidzhennia енергопідвід enerhopidvid ефективність efektyvnist сировина syrovyna |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Яроцька К. Ю. Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Яроцька Катерина Юріївна ; наук. керівник Куянов Ю. Ю. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2020. - 91 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4203 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є дослідження та обґрунтування технологічних параметрів та режимів термічної обробки фуражного зерна на установках з інфрачервоним опроміненням. Об’єкт дослідження – процес термічної обробки фуражного зерна, його зв’язок з конструктивними та режимними параметрами установки для ІЧ-опроміненням. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу термічної обробки фуражного зерна, вплив його на ефективність роботи обладнання. Metoiu roboty ye doslidzhennia ta obgruntuvannia tekhnolohichnykh parametriv ta rezhymiv termichnoi obrobky furazhnoho zerna na ustanovkakh z infrachervonym oprominenniam. Obiekt doslidzhennia – protses termichnoi obrobky furazhnoho zerna, yoho zviazok z konstruktyvnymy ta rezhymnymy parametramy ustanovky dlia ICh-oprominenniam. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu termichnoi obrobky furazhnoho zerna, vplyv yoho na efektyvnist roboty obladnannia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4203 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Яроцька К.Ю..pdf | 1,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.