Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4230
Назва: | Оптимізація технології виробництва м’яса качок в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa kachok v pryvatnii vyrobnychii firmi “Ahrotsentr” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Шевченко, Андрій Віталійович Shevchenko, Andrii Vitaliiovych |
Ключові слова: | качки kachky оптимізація технології виробництва м’яса качок optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva miasa kachok селен в комбікормах качок selen v kombikormakh kachok ефективність використання корму efektyvnist vykorystannia kormu качине м’ясо kachyne miaso |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Шевченко А. В. Оптимізація технології виробництва м’яса качок в приватній виробничій фірмі “Агроцентр” Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Шевченко Андрій Віталійович ; наук. керівник Оріщук О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2020. – 94 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4230. |
Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень – експериментально дослідити вплив різних доз селену в комбікормах качок та встановити їх вплив на життєздатність молодняка, ефективність використання корму та м’ясну продуктивність. В дипломній роботі були проаналізовані наступні задачі: породний, класний та віковий склад качок кросу “Благоварський”; продуктивні характеристики птиці; технологію утримання та годівлю птиці, реалізацію та первинну обробку продукції, проведення досліду з введенням селену в раціон каченят-бройлерів. Meta doslidzhen – eksperymentalno doslidyty vplyv riznykh doz selenu v kombikormakh kachok ta vstanovyty yikh vplyv na zhyttiezdatnist molodniaka, efektyvnist vykorystannia kormu ta miasnu produktyvnist. V dyplomnii roboti buly proanalizovani nastupni zadachi: porodnyi, klasnyi ta vikovyi sklad kachok krosu “Blahovarskyi”; produktyvni kharakterystyky ptytsi; tekhnolohiiu utrymannia ta hodivliu ptytsi, realizatsiiu ta pervynnu obrobku produktsii, provedennia doslidu z vvedenniam selenu v ratsion kacheniat-broileriv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4230 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шевченко А. В..pdf | 793,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.