Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4356
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуснак, Діана Ігорівна-
dc.contributor.authorRusnak, Diana-
dc.date.accessioned2021-04-27T07:00:25Z-
dc.date.available2021-04-27T07:00:25Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРуснак Д. І. Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культур : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Руснак Діана Ігорівна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 107 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4356uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4356-
dc.description.abstractУ дипломній роботі порівняно склад насіння нішевих культур. Проведено органолептичний аналіз 8 експериментальних зразків халви, після чого визначено найкращий зразок – халва із конопляного ядра. Визначено і порівняно з виробничими зразками його фізико-хімічні показники якості, поживну та енергетичну цінність. U dyplomnii roboti porivniano sklad nasinnia nishevykh kultur. Provedeno orhanoleptychnyi analiz 8 eksperymentalnykh zrazkiv khalvy, pislia choho vyznacheno naikrashchyi zrazok – khalva iz konoplianoho yadra. Vyznacheno i porivniano z vyrobnychymy zrazkamy yoho fizyko-khimichni pokaznyky yakosti, pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхалваuk
dc.subjectkhalvauk
dc.subjectядро соняшниковеuk
dc.subjectyadro soniashnykoveuk
dc.subjectядро коноплянеuk
dc.subjectyadro konoplianeuk
dc.subjectнасіння кунжутуuk
dc.subjectnasinnia kunzhutuuk
dc.subjectгарбузове насінняuk
dc.subjectharbuzove nasinniauk
dc.subjectфункціональний продуктuk
dc.subjectfunktsionalnyi produktuk
dc.subjectпоживна цінністьuk
dc.subjectpozhyvna tsinnistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культурuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khalvy iz nasinnia nishevykh kulturuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руснак Д.І..pdf6,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.