Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4356
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Руснак, Діана Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Rusnak, Diana | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-27T07:00:25Z | - |
dc.date.available | 2021-04-27T07:00:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Руснак Д. І. Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культур : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Руснак Діана Ігорівна ; наук. керівник Сова Н. А. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 107 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4356 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4356 | - |
dc.description.abstract | У дипломній роботі порівняно склад насіння нішевих культур. Проведено органолептичний аналіз 8 експериментальних зразків халви, після чого визначено найкращий зразок – халва із конопляного ядра. Визначено і порівняно з виробничими зразками його фізико-хімічні показники якості, поживну та енергетичну цінність. U dyplomnii roboti porivniano sklad nasinnia nishevykh kultur. Provedeno orhanoleptychnyi analiz 8 eksperymentalnykh zrazkiv khalvy, pislia choho vyznacheno naikrashchyi zrazok – khalva iz konoplianoho yadra. Vyznacheno i porivniano z vyrobnychymy zrazkamy yoho fizyko-khimichni pokaznyky yakosti, pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | халва | uk |
dc.subject | khalva | uk |
dc.subject | ядро соняшникове | uk |
dc.subject | yadro soniashnykove | uk |
dc.subject | ядро конопляне | uk |
dc.subject | yadro konopliane | uk |
dc.subject | насіння кунжуту | uk |
dc.subject | nasinnia kunzhutu | uk |
dc.subject | гарбузове насіння | uk |
dc.subject | harbuzove nasinnia | uk |
dc.subject | функціональний продукт | uk |
dc.subject | funktsionalnyi produkt | uk |
dc.subject | поживна цінність | uk |
dc.subject | pozhyvna tsinnist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культур | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khalvy iz nasinnia nishevykh kultur | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Руснак Д.І..pdf | 6,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.