Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4360
Назва: Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khliba iz prorosloho zerna pshenytsi z metoiu yoho zbahachennia biolohichno aktyvnymy rechovynamy
Автори: Суворов, Руслан Васильович
Suvorov, Ruslan
Ключові слова: хліб
khlib
пшениця
pshenytsia
пророщення
proroshchennia
харчові волокна
kharchovi volokna
харчова цінність
kharchova tsinnist
дослідження
doslidzhennia
обробка
obrobka
показники якості
pokaznyky yakosti
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Суворов Р. В. Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинами : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Суворов Руслан Васильович ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 135 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4360
Короткий огляд (реферат): Мета досліджень базується на розробці і обґрунтування і науково-практичних рекомендацій щодо організації технологічного процесу приготування хліба з пророслого зерна пшениці. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з поліпшеними фізико-хімічними показниками. Предмет дослідження – взаємозв’язок технологічних процесів прискореного пророщення зерна та з якісними показниками готового продукту. Meta doslidzhen bazuietsia na rozrobtsi i obgruntuvannia i naukovo-praktychnykh rekomendatsii shchodo orhanizatsii tekhnolohichnoho protsesu pryhotuvannia khliba z prorosloho zerna pshenytsi. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva khliba iz prorosloho zerna pshenytsi z polipshenymy fizyko-khimichnymy pokaznykamy. Predmet doslidzhennia – vzaiemozviazok tekhnolohichnykh protsesiv pryskorenoho proroshchennia zerna ta z yakisnymy pokaznykamy hotovoho produktu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4360
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Суворов Р.В..pdf5,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.