Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4361
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткаченко, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Tkachenko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-28T07:36:07Z | - |
dc.date.available | 2021-04-28T07:36:07Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ткаченко Т. В. Обґрунтування процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський хлібзавод №9» : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ткаченко Тетяна Вікторівна ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 121 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4361 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4361 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження представлено зернова маса гречихи та вівса, її склад, шляхи підготовки до переробки і кінцеві якісні характеристики вже готових харчових продуктів у вигляді пластівців. Метою роботи є обґрунтування процесу і режимних параметрів підготовки гречихи та вівса до переробки та основний процес виробництва пластівців. Методи досліджень пов’язані з умовами попередньої обробки сировини її мийки, сепарування та моделювання пропарювання і сушці. У процесі досліджень знайдені основні показники технологічного процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців, таких як розварюваність, колір, смак, гранулометричний склад. Обґрунтовані основні параметри процесу. Отримані результати рекомендуються для впровадження в виробництво з метою поліпшення умов попередньої гідротермічної обробки круп’яної сировини та режимів плющення в пластівці. Obiekt doslidzhennia predstavleno zernova masa hrechykhy ta vivsa, yii sklad, shliakhy pidhotovky do pererobky i kintsevi yakisni kharakterystyky vzhe hotovykh kharchovykh produktiv u vyhliadi plastivtsiv. Metoiu roboty ye obgruntuvannia protsesu i rezhymnykh parametriv pidhotovky hrechykhy ta vivsa do pererobky ta osnovnyi protses vyrobnytstva plastivtsiv. Metody doslidzhen poviazani z umovamy poperednoi obrobky syrovyny yii myiky, separuvannia ta modeliuvannia propariuvannia i sushtsi. U protsesi doslidzhen znaideni osnovni pokaznyky tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva hrechanykh ta vivsianykh plastivtsiv, takykh yak rozvariuvanist, kolir, smak, hranulometrychnyi sklad. Obgruntovani osnovni parametry protsesu. Otrymani rezultaty rekomenduiutsia dlia vprovadzhennia v vyrobnytstvo z metoiu polipshennia umov poperednoi hidrotermichnoi obrobky krupianoi syrovyny ta rezhymiv pliushchennia v plastivtsi. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | сировина гречихи та вівса | uk |
dc.subject | syrovyna hrechykhy ta vivsa | uk |
dc.subject | пластівці | uk |
dc.subject | plastivtsi | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | tekhnolohichnyi protses | uk |
dc.subject | робочі органи | uk |
dc.subject | robochi orany | uk |
dc.subject | вальци | uk |
dc.subject | valtsy | uk |
dc.subject | експерименти | uk |
dc.subject | eksperymenty | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | yakist | uk |
dc.subject | параметри | uk |
dc.subject | parametry | uk |
dc.subject | результати | uk |
dc.subject | rezultaty | uk |
dc.subject | обґрунтування | uk |
dc.subject | obgruntuvannia | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу виробництва гречаних та вівсяних пластівців в умовах приватного акціонерного товариства «Дніпропетровський хлібзавод №9» | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva hrechanykh ta vivsianykh plastivtsiv v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva «Dnipropetrovskyi khlibzavod №9» | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ткаченко Т.В..pdf | 3,92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.