Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4366
Назва: Обґрунтування безвідходної технології переробки макухи соняшника з отриманням олії з метою збільшення виходу готового продукту
Інші назви: Obgruntuvannia bezvidkhodnoi tekhnolohii pererobky makukhy soniashnyka z otrymanniam olii z metoiu zbilshennia vykhodu hotovoho produktu
Автори: Циганков, Дмитро Євгенійович
Tsyhankov, Dmytro
Ключові слова: соняшникова макуха
soniashnykova makukha
соняшникова олія
soniashnykova oliia
екстракція
ekstraktsiia
етиловий спирт
etylovyi spyrt
біокаталітична екстракція
biokatalitychna ekstraktsiia
лузжистість
luzzhystist
перекисне число
perekysne chyslo
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Циганков Д. Є. Обґрунтування безвідходної технології переробки макухи соняшника з отриманням олії з метою збільшення виходу готового продукту : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Циганков Дмитро Євгенійович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 114 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4366
Короткий огляд (реферат): В роботі досліджено кінетику екстрагування соняшникової макухи етиловим спиртом. Розраховано коефіцієнт внутрішньої дифузії при екстрагуванні соняшникової макухи етиловим спиртом. Доведено ефективність екстрагування соняшникової макухи біокаталітичним шляхом. Досліджено вплив тривалості зберігання олієвмісної сировини на якісні показники олії, а саме вміст перекисного числа. V roboti doslidzheno kinetyku ekstrahuvannia soniashnykovoi makukhy etylovym spyrtom. Rozrakhovano koefitsiient vnutrishnoi dyfuzii pry ekstrahuvanni soniashnykovoi makukhy etylovym spyrtom. Dovedeno efektyvnist ekstrahuvannia soniashnykovoi makukhy biokatalitychnym shliakhom. Doslidzheno vplyv tryvalosti zberihannia oliievmisnoi syrovyny na yakisni pokaznyky olii, a same vmist perekysnoho chysla.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4366
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Циганков Д.Е..pdf5,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.