Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4366
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦиганков, Дмитро Євгенійович-
dc.contributor.authorTsyhankov, Dmytro-
dc.date.accessioned2021-04-28T10:50:15Z-
dc.date.available2021-04-28T10:50:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЦиганков Д. Є. Обґрунтування безвідходної технології переробки макухи соняшника з отриманням олії з метою збільшення виходу готового продукту : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Циганков Дмитро Євгенійович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 114 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4366uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4366-
dc.description.abstractВ роботі досліджено кінетику екстрагування соняшникової макухи етиловим спиртом. Розраховано коефіцієнт внутрішньої дифузії при екстрагуванні соняшникової макухи етиловим спиртом. Доведено ефективність екстрагування соняшникової макухи біокаталітичним шляхом. Досліджено вплив тривалості зберігання олієвмісної сировини на якісні показники олії, а саме вміст перекисного числа. V roboti doslidzheno kinetyku ekstrahuvannia soniashnykovoi makukhy etylovym spyrtom. Rozrakhovano koefitsiient vnutrishnoi dyfuzii pry ekstrahuvanni soniashnykovoi makukhy etylovym spyrtom. Dovedeno efektyvnist ekstrahuvannia soniashnykovoi makukhy biokatalitychnym shliakhom. Doslidzheno vplyv tryvalosti zberihannia oliievmisnoi syrovyny na yakisni pokaznyky olii, a same vmist perekysnoho chysla.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсоняшникова макухаuk
dc.subjectsoniashnykova makukhauk
dc.subjectсоняшникова оліяuk
dc.subjectsoniashnykova oliiauk
dc.subjectекстракціяuk
dc.subjectekstraktsiiauk
dc.subjectетиловий спиртuk
dc.subjectetylovyi spyrtuk
dc.subjectбіокаталітична екстракціяuk
dc.subjectbiokatalitychna ekstraktsiiauk
dc.subjectлузжистістьuk
dc.subjectluzzhystistuk
dc.subjectперекисне числоuk
dc.subjectperekysne chyslouk
dc.titleОбґрунтування безвідходної технології переробки макухи соняшника з отриманням олії з метою збільшення виходу готового продуктуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia bezvidkhodnoi tekhnolohii pererobky makukhy soniashnyka z otrymanniam olii z metoiu zbilshennia vykhodu hotovoho produktuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Циганков Д.Е..pdf5,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.