Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4366
Назва: | Обґрунтування безвідходної технології переробки макухи соняшника з отриманням олії з метою збільшення виходу готового продукту |
Інші назви: | Obgruntuvannia bezvidkhodnoi tekhnolohii pererobky makukhy soniashnyka z otrymanniam olii z metoiu zbilshennia vykhodu hotovoho produktu |
Автори: | Циганков, Дмитро Євгенійович Tsyhankov, Dmytro |
Ключові слова: | соняшникова макуха soniashnykova makukha соняшникова олія soniashnykova oliia екстракція ekstraktsiia етиловий спирт etylovyi spyrt біокаталітична екстракція biokatalitychna ekstraktsiia лузжистість luzzhystist перекисне число perekysne chyslo |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Циганков Д. Є. Обґрунтування безвідходної технології переробки макухи соняшника з отриманням олії з метою збільшення виходу готового продукту : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Циганков Дмитро Євгенійович ; наук. керівник Чурсінов Ю. О. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 114 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4366 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі досліджено кінетику екстрагування соняшникової макухи етиловим спиртом. Розраховано коефіцієнт внутрішньої дифузії при екстрагуванні соняшникової макухи етиловим спиртом. Доведено ефективність екстрагування соняшникової макухи біокаталітичним шляхом. Досліджено вплив тривалості зберігання олієвмісної сировини на якісні показники олії, а саме вміст перекисного числа. V roboti doslidzheno kinetyku ekstrahuvannia soniashnykovoi makukhy etylovym spyrtom. Rozrakhovano koefitsiient vnutrishnoi dyfuzii pry ekstrahuvanni soniashnykovoi makukhy etylovym spyrtom. Dovedeno efektyvnist ekstrahuvannia soniashnykovoi makukhy biokatalitychnym shliakhom. Doslidzheno vplyv tryvalosti zberihannia oliievmisnoi syrovyny na yakisni pokaznyky olii, a same vmist perekysnoho chysla. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4366 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Циганков Д.Е..pdf | 5,88 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.