Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4410| Назва: | Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначення |
| Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyhotovlennia tsukrovoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia |
| Автори: | Янда, Яна Анатоліївна Yanda, Yana |
| Ключові слова: | пребіотики prebiotyky цукрове печиво tsukrove pechyvo злаки zlaky кондитерські вироби kondyterski vyroby енергетична цінність enerhetychna tsinnist функціональний продукт funktsionalnyi produkt |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Янда Я. А. Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Янда Яна Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграрно-екон. ун-т, Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. – Дніпро, 2021. - 137 с. - Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4410 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою дослідження є розробка технології та науково-обгрунтованих рецептур нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Об’єкт дослідження - технологія виробництва нових видів цукрового печива, збагаченого харчовими волокнами і пребіотиками. Предмет дослідження -взаємозв’язок технологічних показників процесу виробництва цукрового печива з якісними показниками кінцевого продукту. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii ta naukovo-obhruntovanykh retseptur novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Obiekt doslidzhennia - tekhnolohiia vyrobnytstva novykh vydiv tsukrovoho pechyva, zbahachenoho kharchovymy voloknamy i prebiotykamy. Predmet doslidzhennia -vzaiemozviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv protsesu vyrobnytstva tsukrovoho pechyva z yakisnymy pokaznykamy kintsevoho produktu. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4410 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Янда Я.А..pdf | 5,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
