Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5739
Назва: Обґрунтування технології виробництва йогуртів на основі рослинної сировини
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva yohurtiv na osnovi roslynnoi syrovyny
Автори: Маліс, Валерія Андріївна
Malis, Valeriia
Ключові слова: йогурт
yohurt
соєве молоко
soieve moloko
рисове молоко
rysove moloko
вівсяне молоко
vivsiane moloko
конопляне молоко
konopliane moloko
коров´яче молоко
korov´iache moloko
алергія
alerhiia
лактоза
laktoza
функціональний продукт
funktsionalnyi produkt
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Маліс В. А. Обґрунтування технології виробництва йогуртів на основі рослинної сировини : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Маліс Валерія Андріївна; наук. керівник Сова Наталія Анатоліївна ; Дніпровський держ.аграр.-економ. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 98 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5739
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі проаналізовано асортимент рослинного молока та йогуртів. Порівняно склад молока на рослинній основі. Проведено органолептичний аналіз 5 дослідних зразків йогуртів, після чого визначено зразок з кращими показниками якості – йогурт на основі соєвого молока. Визначено фізико-хімічні та мікробіологічні показники дослідних зразків йогуртів. Одержані йогурти порівняно з виробничими зразками. U dyplomnii roboti proanalizovano asortyment roslynnoho moloka ta yohurtiv. Porivniano sklad moloka na roslynnii osnovi. Provedeno orhanoleptychnyi analiz 5 doslidnykh zrazkiv yohurtiv, pislia choho vyznacheno zrazok z krashchymy pokaznykamy yakosti – yohurt na osnovi soievoho moloka. Vyznacheno fizyko-khimichni ta mikrobiolohichni pokaznyky doslidnykh zrazkiv yohurtiv. Oderzhani yohurty porivniano z vyrobnychymy zrazkamy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5739
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маліс В.А..pdf1,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.