Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5740
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮщенко, Карина Олегівна-
dc.contributor.authorYushchenko, Karyna-
dc.date.accessioned2022-03-11T10:27:43Z-
dc.date.available2022-03-11T10:27:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЮщенко К. О. Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Ющенко Карина Олегівна ; наук. керівник Ковальова Олена Сергіївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 98 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5740uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5740-
dc.description.abstractМ’ясні напівфабрикати останнім часом набирають все більшої популярності, тому їх удосконалення є актуальним. Функціональне панірування з додаванням солоду житнього ферментованого дозволить отримати доброякісний продукт з підвищеним вмістом необхідних організму макро- та мікронутрієнтів, розширити асортимент продукції, а також надати м’ясному напівфабрикату покращених споживчих та органолептичних якостей. Miasni napivfabrykaty ostannim chasom nabyraiut vse bilshoi populiarnosti, tomu yikh udoskonalennia ye aktualnym. Funktsionalne paniruvannia z dodavanniam solodu zhytnoho fermentovanoho dozvolyt otrymaty dobroiakisnyi produkt z pidvyshchenym vmistom neobkhidnykh orhanizmu makro- ta mikronutriientiv, rozshyryty asortyment produktsii, a takozh nadaty miasnomu napivfabrykatu pokrashchenykh spozhyvchykh ta orhanoleptychnykh yakostei.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпаніруванняuk
dc.subjectpaniruvanniauk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectsoloduk
dc.subjectнапівфабрикатuk
dc.subjectnapivfabrykatuk
dc.subjectфункціональністьuk
dc.subjectfunktsionalnistuk
dc.subjectамінокислотиuk
dc.subjectaminokislotyuk
dc.subjectбіоактивація зернового матеріалуuk
dc.subjectbioaktyvatsiia zernovoho materialuuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva paniruvalnykh sumishei z dodavanniam solodu dlia miasnykh napivfabrykativuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ющенко К.О..pdf3,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.