Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5740
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ющенко, Карина Олегівна | - |
dc.contributor.author | Yushchenko, Karyna | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-11T10:27:43Z | - |
dc.date.available | 2022-03-11T10:27:43Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ющенко К. О. Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Ющенко Карина Олегівна ; наук. керівник Ковальова Олена Сергіївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 98 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5740 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5740 | - |
dc.description.abstract | М’ясні напівфабрикати останнім часом набирають все більшої популярності, тому їх удосконалення є актуальним. Функціональне панірування з додаванням солоду житнього ферментованого дозволить отримати доброякісний продукт з підвищеним вмістом необхідних організму макро- та мікронутрієнтів, розширити асортимент продукції, а також надати м’ясному напівфабрикату покращених споживчих та органолептичних якостей. Miasni napivfabrykaty ostannim chasom nabyraiut vse bilshoi populiarnosti, tomu yikh udoskonalennia ye aktualnym. Funktsionalne paniruvannia z dodavanniam solodu zhytnoho fermentovanoho dozvolyt otrymaty dobroiakisnyi produkt z pidvyshchenym vmistom neobkhidnykh orhanizmu makro- ta mikronutriientiv, rozshyryty asortyment produktsii, a takozh nadaty miasnomu napivfabrykatu pokrashchenykh spozhyvchykh ta orhanoleptychnykh yakostei. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | панірування | uk |
dc.subject | paniruvannia | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | solod | uk |
dc.subject | напівфабрикат | uk |
dc.subject | napivfabrykat | uk |
dc.subject | функціональність | uk |
dc.subject | funktsionalnist | uk |
dc.subject | амінокислоти | uk |
dc.subject | aminokisloty | uk |
dc.subject | біоактивація зернового матеріалу | uk |
dc.subject | bioaktyvatsiia zernovoho materialu | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva paniruvalnykh sumishei z dodavanniam solodu dlia miasnykh napivfabrykativ | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ющенко К.О..pdf | 3,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.