Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5741
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧереута, Дмитро Володимирович-
dc.contributor.authorChereuta, Dmytro-
dc.date.accessioned2022-03-11T10:34:44Z-
dc.date.available2022-03-11T10:34:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧереута Д. В. Валоризація побічних продуктів переробки зерна амаранту : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Череута Дмитро Володимирович ; наук. керівник Миколенко Світлана Юріївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 82 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5741uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5741-
dc.description.abstractВиконана робота забезпечує вирішення актуальної задачі розробки функціональних харчових продуктів масового призначення – хлібобулочних виробів виготовлених із побічних продуктів переробки зерна амаранту; встановлено вплив борошна із зерна амаранту на якість хлібобулочних виробів і розроблено їх рецептури. Результати роботи можуть бути впроваджені на хлібопекарських підприємствах, у закладах ресторанного господарства. Vykonana robota zabezpechuie vyrishennia aktualnoi zadachi rozrobky funktsionalnykh kharchovykh produktiv masovoho pryznachennia – khlibobulochnykh vyrobiv vyhotovlenykh iz pobichnykh produktiv pererobky zerna amarantu; vstanovleno vplyv boroshna iz zerna amarantu na yakist khlibobulochnykh vyrobiv i rozrobleno yikh retseptury. Rezultaty roboty mozhut buty vprovadzheni na khlibopekarskykh pidpryiemstvakh, u zakladakh restorannoho hospodarstva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectkhlibobulochni vyrobyuk
dc.subjectзерно амарантуuk
dc.subjectzerno amarantuuk
dc.subjectшротuk
dc.subjectshrotuk
dc.subjectхлібопекарські властивостіuk
dc.subjectkhlibopekarski vlastyvostiuk
dc.subjectрецептураuk
dc.subjectretsepturauk
dc.subjectбіологічна і харчова цінністьuk
dc.subjectbiolohichna i kharchova tsinnistuk
dc.titleВалоризація побічних продуктів переробки зерна амарантуuk
dc.title.alternativeValoryzatsiia pobichnykh produktiv pererobky zerna amarantuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Череута Д.В..pdf1,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.