Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5741
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Череута, Дмитро Володимирович | - |
dc.contributor.author | Chereuta, Dmytro | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-11T10:34:44Z | - |
dc.date.available | 2022-03-11T10:34:44Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Череута Д. В. Валоризація побічних продуктів переробки зерна амаранту : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Череута Дмитро Володимирович ; наук. керівник Миколенко Світлана Юріївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 82 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5741 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5741 | - |
dc.description.abstract | Виконана робота забезпечує вирішення актуальної задачі розробки функціональних харчових продуктів масового призначення – хлібобулочних виробів виготовлених із побічних продуктів переробки зерна амаранту; встановлено вплив борошна із зерна амаранту на якість хлібобулочних виробів і розроблено їх рецептури. Результати роботи можуть бути впроваджені на хлібопекарських підприємствах, у закладах ресторанного господарства. Vykonana robota zabezpechuie vyrishennia aktualnoi zadachi rozrobky funktsionalnykh kharchovykh produktiv masovoho pryznachennia – khlibobulochnykh vyrobiv vyhotovlenykh iz pobichnykh produktiv pererobky zerna amarantu; vstanovleno vplyv boroshna iz zerna amarantu na yakist khlibobulochnykh vyrobiv i rozrobleno yikh retseptury. Rezultaty roboty mozhut buty vprovadzheni na khlibopekarskykh pidpryiemstvakh, u zakladakh restorannoho hospodarstva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | khlibobulochni vyroby | uk |
dc.subject | зерно амаранту | uk |
dc.subject | zerno amarantu | uk |
dc.subject | шрот | uk |
dc.subject | shrot | uk |
dc.subject | хлібопекарські властивості | uk |
dc.subject | khlibopekarski vlastyvosti | uk |
dc.subject | рецептура | uk |
dc.subject | retseptura | uk |
dc.subject | біологічна і харчова цінність | uk |
dc.subject | biolohichna i kharchova tsinnist | uk |
dc.title | Валоризація побічних продуктів переробки зерна амаранту | uk |
dc.title.alternative | Valoryzatsiia pobichnykh produktiv pererobky zerna amarantu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Череута Д.В..pdf | 1,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.