Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5741
Назва: Валоризація побічних продуктів переробки зерна амаранту
Інші назви: Valoryzatsiia pobichnykh produktiv pererobky zerna amarantu
Автори: Череута, Дмитро Володимирович
Chereuta, Dmytro
Ключові слова: хлібобулочні вироби
khlibobulochni vyroby
зерно амаранту
zerno amarantu
шрот
shrot
хлібопекарські властивості
khlibopekarski vlastyvosti
рецептура
retseptura
біологічна і харчова цінність
biolohichna i kharchova tsinnist
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Череута Д. В. Валоризація побічних продуктів переробки зерна амаранту : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Череута Дмитро Володимирович ; наук. керівник Миколенко Світлана Юріївна ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 82 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5741
Короткий огляд (реферат): Виконана робота забезпечує вирішення актуальної задачі розробки функціональних харчових продуктів масового призначення – хлібобулочних виробів виготовлених із побічних продуктів переробки зерна амаранту; встановлено вплив борошна із зерна амаранту на якість хлібобулочних виробів і розроблено їх рецептури. Результати роботи можуть бути впроваджені на хлібопекарських підприємствах, у закладах ресторанного господарства. Vykonana robota zabezpechuie vyrishennia aktualnoi zadachi rozrobky funktsionalnykh kharchovykh produktiv masovoho pryznachennia – khlibobulochnykh vyrobiv vyhotovlenykh iz pobichnykh produktiv pererobky zerna amarantu; vstanovleno vplyv boroshna iz zerna amarantu na yakist khlibobulochnykh vyrobiv i rozrobleno yikh retseptury. Rezultaty roboty mozhut buty vprovadzheni na khlibopekarskykh pidpryiemstvakh, u zakladakh restorannoho hospodarstva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5741
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Череута Д.В..pdf1,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.