Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5744
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІванов, А. М.-
dc.contributor.authorIvanov, A. M.-
dc.date.accessioned2022-03-11T12:48:11Z-
dc.date.available2022-03-11T12:48:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationІванов А. М. Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених біологічно-активними речовинами : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Іванов А. М. ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 91 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5744uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5744-
dc.description.abstractОбґрунтовано актуальність використання безглютенового борошна для поліпшення амінокислотного, жирнокислотного складу борошняних кондитерських виробів, а саме бісквітних напівфабрикатів, також для підвищення вмісту білку і харчових волокон у виробах. Для кондитерських виробів особливо важливо поповнити дефіцит білка, який виконує в організмі людини пластичну, каталітичну, гормональну та інші функції, та збагатити баластним компонентом, що позитивно впливає на роботу кішківника. Obgruntovano aktualnist vykorystannia bezghliutenovoho boroshna dlia polipshennia aminokyslotnoho, zhyrnokyslotnoho skladu boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, a same biskvitnykh napivfabrykativ, takozh dlia pidvyshchennia vmistu bilku i kharchovykh volokon u vyrobakh. Dlia kondyterskykh vyrobiv osoblyvo vazhlyvo popovnyty defitsyt bilka, yakyi vykonuie v orhanizmi liudyny plastychnu, katalitychnu, hormonalnu ta inshi funktsii, ta zbahatyty balastnym komponentom, shcho pozytyvno vplyvaie na robotu kishkivnyka.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectтехнології бісквітних напівфабрикатівuk
dc.subjecttekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativuk
dc.subjectзбагачення біологічно-активними речовинамиuk
dc.subjectzbahachennia biolohichno-aktyvnymy rechovynamyuk
dc.subjectполіпшено функціональний склад кондитерських виробівuk
dc.subjectpolipsheno funktsionalnyi sklad kondyterskykh vyrobivuk
dc.subjectскорочення енергетичної цінностіuk
dc.subjectskorochennia enerhetychnoi tsinnostiuk
dc.titleОбґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених біологічно-активними речовинамиuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativ, zbahachenykh biolohichno-aktyvnymy rechovynamyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Iванов_А.М..pdf1,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.