Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5744
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванов, А. М. | - |
dc.contributor.author | Ivanov, A. M. | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-11T12:48:11Z | - |
dc.date.available | 2022-03-11T12:48:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Іванов А. М. Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених біологічно-активними речовинами : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Іванов А. М. ; наук. керівник Миколенко С. Ю. ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 91 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5744 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5744 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано актуальність використання безглютенового борошна для поліпшення амінокислотного, жирнокислотного складу борошняних кондитерських виробів, а саме бісквітних напівфабрикатів, також для підвищення вмісту білку і харчових волокон у виробах. Для кондитерських виробів особливо важливо поповнити дефіцит білка, який виконує в організмі людини пластичну, каталітичну, гормональну та інші функції, та збагатити баластним компонентом, що позитивно впливає на роботу кішківника. Obgruntovano aktualnist vykorystannia bezghliutenovoho boroshna dlia polipshennia aminokyslotnoho, zhyrnokyslotnoho skladu boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv, a same biskvitnykh napivfabrykativ, takozh dlia pidvyshchennia vmistu bilku i kharchovykh volokon u vyrobakh. Dlia kondyterskykh vyrobiv osoblyvo vazhlyvo popovnyty defitsyt bilka, yakyi vykonuie v orhanizmi liudyny plastychnu, katalitychnu, hormonalnu ta inshi funktsii, ta zbahatyty balastnym komponentom, shcho pozytyvno vplyvaie na robotu kishkivnyka. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | технології бісквітних напівфабрикатів | uk |
dc.subject | tekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativ | uk |
dc.subject | збагачення біологічно-активними речовинами | uk |
dc.subject | zbahachennia biolohichno-aktyvnymy rechovynamy | uk |
dc.subject | поліпшено функціональний склад кондитерських виробів | uk |
dc.subject | polipsheno funktsionalnyi sklad kondyterskykh vyrobiv | uk |
dc.subject | скорочення енергетичної цінності | uk |
dc.subject | skorochennia enerhetychnoi tsinnosti | uk |
dc.title | Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених біологічно-активними речовинами | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativ, zbahachenykh biolohichno-aktyvnymy rechovynamy | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Iванов_А.М..pdf | 1,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.