Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5748
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКапітанова, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorKapitanova, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-03-12T07:52:33Z-
dc.date.available2022-03-12T07:52:33Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКапітанова Т. М. Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Капітанова Тетяна Миколаївна ; наук. керівник Кошулько Віталій Сергійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 87 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5748uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5748-
dc.description.abstractОдне з провідних місць у харчуванні населення країни займають хлібобулочні вироби. Розширення асортименту цієї групи продуктів за рахунок створення нових сортів на основі використання традиційної та нетрадиційної сировини є однією з головних проблем, що стоять перед хлібопеченням. Вишукування нових видів сировини, що володіє багатим хімічним складом, структурні компоненти яких не тільки активізуватимуть біотехнологічні процеси виробництва хліба, заощаджуватимуть сировину, яка використовується в хлібопеченні, а також покращуватиме харчову, в т. ч. біологічну, цінність готових виробів є актуальною проблемою сьогодні. Odne z providnykh mists u kharchuvanni naselennia krainy zaimaiut khlibobulochni vyroby. Rozshyrennia asortymentu tsiiei hrupy produktiv za rakhunok stvorennia novykh sortiv na osnovi vykorystannia tradytsiinoi ta netradytsiinoi syrovyny ye odniieiu z holovnykh problem, shcho stoiat pered khlibopechenniam. Vyshukuvannia novykh vydiv syrovyny, shcho volodiie bahatym khimichnym skladom, strukturni komponenty yakykh ne tilky aktyvizuvatymut biotekhnolohichni protsesy vyrobnytstva khliba, zaoshchadzhuvatymut syrovynu, yaka vykorystovuietsia v khlibopechenni, a takozh pokrashchuvatyme kharchovu, v t. ch. biolohichnu, tsinnist hotovykh vyrobiv ye aktualnoiu problemoiu sohodni.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectгорохuk
dc.subjecthorokhuk
dc.subjectквасоляuk
dc.subjectkvasoliauk
dc.subjectлюпинuk
dc.subjectliupynuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjecttsukryuk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.subjectсортuk
dc.subjectsortuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.titleОбґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошнаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia vplyvu dobavok boroshna bobovykh kultur na pokaznyky yakosti pshenychnoho boroshnauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Капiтанова_Т.М..pdf1,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.