Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5749
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клименко, Орина Юріївна | - |
dc.contributor.author | Klymenko, Oryna | - |
dc.date.accessioned | 2022-03-12T08:01:32Z | - |
dc.date.available | 2022-03-12T08:01:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Клименко О. Ю. Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Клименко Орина Юріївна ; наук. керівник Кошулько Віталій Сергійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 83 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5749 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5749 | - |
dc.description.abstract | Хліб і хлібобулочні вироби грають найважливішу роль у харчуванні людини, оскільки забезпечують істотну частину фізіологічної потреби людського організму в поживних речовинах і енергії, і є досить доступними продуктами харчування широкого кола споживачів. У зв’язку з цим, раціональне використання зерна на борошномельних підприємствах завжди було і залишається актуальним завданням борошномельної промисловості. Khlib i khlibobulochni vyroby hraiut naivazhlyvishu rol u kharchuvanni liudyny, oskilky zabezpechuiut istotnu chastynu fiziolohichnoi potreby liudskoho orhanizmu v pozhyvnykh rechovynakh i enerhii, i ye dosyt dostupnymy produktamy kharchuvannia shyrokoho kola spozhyvachiv. U zviazku z tsym, ratsionalne vykorystannia zerna na boroshnomelnykh pidpryiemstvakh zavzhdy bulo i zalyshaietsia aktualnym zavdanniam boroshnomelnoi promyslovosti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | горох | uk |
dc.subject | horokh | uk |
dc.subject | квасоля | uk |
dc.subject | kvasolia | uk |
dc.subject | люпин | uk |
dc.subject | liupyn | uk |
dc.subject | цукри | uk |
dc.subject | tsukry | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | vitaminy | uk |
dc.subject | сорт | uk |
dc.subject | sort | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.title | Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia vplyvu hranulometrychnoho skladu produktiv rozmelu na yakist pshenychnoho khlibopekarskoho boroshna | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Клименко_О.Ю..pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.