Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5749
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлименко, Орина Юріївна-
dc.contributor.authorKlymenko, Oryna-
dc.date.accessioned2022-03-12T08:01:32Z-
dc.date.available2022-03-12T08:01:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКлименко О. Ю. Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Клименко Орина Юріївна ; наук. керівник Кошулько Віталій Сергійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 83 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5749uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5749-
dc.description.abstractХліб і хлібобулочні вироби грають найважливішу роль у харчуванні людини, оскільки забезпечують істотну частину фізіологічної потреби людського організму в поживних речовинах і енергії, і є досить доступними продуктами харчування широкого кола споживачів. У зв’язку з цим, раціональне використання зерна на борошномельних підприємствах завжди було і залишається актуальним завданням борошномельної промисловості. Khlib i khlibobulochni vyroby hraiut naivazhlyvishu rol u kharchuvanni liudyny, oskilky zabezpechuiut istotnu chastynu fiziolohichnoi potreby liudskoho orhanizmu v pozhyvnykh rechovynakh i enerhii, i ye dosyt dostupnymy produktamy kharchuvannia shyrokoho kola spozhyvachiv. U zviazku z tsym, ratsionalne vykorystannia zerna na boroshnomelnykh pidpryiemstvakh zavzhdy bulo i zalyshaietsia aktualnym zavdanniam boroshnomelnoi promyslovosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectгорохuk
dc.subjecthorokhuk
dc.subjectквасоляuk
dc.subjectkvasoliauk
dc.subjectлюпинuk
dc.subjectliupynuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjecttsukryuk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.subjectсортuk
dc.subjectsortuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.titleОбґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia vplyvu hranulometrychnoho skladu produktiv rozmelu na yakist pshenychnoho khlibopekarskoho boroshnauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Клименко_О.Ю..pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.