Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5749
Назва: Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Інші назви: Obgruntuvannia vplyvu hranulometrychnoho skladu produktiv rozmelu na yakist pshenychnoho khlibopekarskoho boroshna
Автори: Клименко, Орина Юріївна
Klymenko, Oryna
Ключові слова: дослідження
doslidzhennia
борошно
boroshno
горох
horokh
квасоля
kvasolia
люпин
liupyn
цукри
tsukry
вітаміни
vitaminy
сорт
sort
ефективність
efektyvnist
виробництво
vyrobnytstvo
технологія
tekhnolohiia
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Клименко О. Ю. Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна : магістр. дипломна робота : 181 Харчові технології / Клименко Орина Юріївна ; наук. керівник Кошулько Віталій Сергійович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Інженерно-техн. ф-т, Каф. техн. зберігання і переробки с.-г. продукції. – Дніпро, 2021. – 83 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5749
Короткий огляд (реферат): Хліб і хлібобулочні вироби грають найважливішу роль у харчуванні людини, оскільки забезпечують істотну частину фізіологічної потреби людського організму в поживних речовинах і енергії, і є досить доступними продуктами харчування широкого кола споживачів. У зв’язку з цим, раціональне використання зерна на борошномельних підприємствах завжди було і залишається актуальним завданням борошномельної промисловості. Khlib i khlibobulochni vyroby hraiut naivazhlyvishu rol u kharchuvanni liudyny, oskilky zabezpechuiut istotnu chastynu fiziolohichnoi potreby liudskoho orhanizmu v pozhyvnykh rechovynakh i enerhii, i ye dosyt dostupnymy produktamy kharchuvannia shyrokoho kola spozhyvachiv. U zviazku z tsym, ratsionalne vykorystannia zerna na boroshnomelnykh pidpryiemstvakh zavzhdy bulo i zalyshaietsia aktualnym zavdanniam boroshnomelnoi promyslovosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5749
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Клименко_О.Ю..pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.