Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/5806
Назва: Ефективність технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області
Інші назви: Efektyvnist tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti
Автори: Пасько, М. В.
Pasko, M. V.
Ключові слова: технології виробництва м’яса перепелів
tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv
продуктивні показники перепелів
produktyvni pokaznyky perepeliv
перепелівництво
perepelivnytstvo
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Пасько М. В. Ефективність технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Пасько М. В. ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва продукції тваринництва. – Дніпро, 2021. – 71 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5806.
Короткий огляд (реферат): Мета дипломної роботи – розробити рекомендації для підвищення ефективності технології виробництва м’яса перепелів в умовах фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.». Meta dyplomnoi roboty – rozrobyty rekomendatsii dlia pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohii vyrobnytstva miasa perepeliv v umovakh fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/5806
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пасько М.В..pdf712,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.