Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6114
Назва: Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів
Інші назви: Osoblyvosti provedennia mikrostrukturnoho doslidzhennia miasnykh vyrobiv
Автори: Єсіна, Елеонора В’ячеславівна
Iesina, E. V.
Yesina, E. V.
Yesina, E.
Марценюк, І. В.
Martseniuk, I. V.
Ключові слова: контроль якості м’ясних виробів
kontrol yakosti miasnykh vyrobiv
мікроструктурне дослідження
mikrostrukturne doslidzhennia
м’ясні вироби
miasni vyroby
Дата публікації: 2010
Видавництво: Дніпропетровський ДАУ
Бібліографічний опис: Єсіна Е. В. Особливості проведення мікроструктурного дослідження м’ясних виробів / Е. В. Єсіна, І. В. Марценюк // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету / Дніпропетровський ДАУ. – 2010. – № 1. – С. 114-119. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що мікроструктурне дослідження м’ясних продуктів може проводитись експрес-методом, прискореним і звичайним методом. Застосування експрес-методу пріоритетне у виробничих умовах. При виготовленні препаратів звичайним методом тривалість перебування зразків м’ясних виробів у спирт-ксилолі, ксилолі і ксилолі ІІ різна. Vstanovleno, shcho mikrostrukturne doslidzhennia miasnykh produktiv mozhe provodytys ekspres-metodom, pryskorenym i zvychainym metodom. Zastosuvannia ekspres-metodu priorytetne u vyrobnychykh umovakh. Pry vyhotovlenni preparativ zvychainym metodom tryvalist perebuvannia zrazkiv miasnykh vyrobiv u spyrt-ksyloli, ksyloli i ksyloli II rizna.
Опис: Єсіна Елеонора В’ячеславівна http://orcid.org/0000-0003-3867-4118
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/365
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6114
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
365-Article Text-753-1-10-20141130.pdf318,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.